Kérlek írjátok le mi történt a babátokkal ha voltak az alábbi tünetek?
Első babánk, ezért nagyon ránk tört az ijedtség. Kilenc hónapos kisfiúnk az este belázasodott, 39,4 C. Ejfeltol lejött, reggel hatig nem volt gond. Majd újra 39,1 volt a láza. Nem nagyon igényli az ételt, fényesek a szemei, bújik nagyon, és amikor lemegy a láza, jókedvű, játszik, mosolyog.
Ha beviszem a rendelőbe, pedig csak be kell, tudom a tuti választ, a foga.... Szerintetek is? Amúgy ég csak a két alsó van kibújva. Vajon a felsők jobban megkínozzák? Mitől lehet még ilyen nagy láza? Azt olvastam, hogy a fogzástól nem szabadna ekkora legyen....
Köszönöm a segítségeteket.
Nagyon egszeru: beteg volt. Ekkora laz nem a fogtol van.
Vidd orvoshoz, jobbulast!
Fogtól nem valószínű ilyen magas láz.
Előfordulhat az ún. 3 napos láz (keress rá a neten,gyorsan meg lehet találni), de mindenképpen lássa orvos, biztosabbat ő tud majd mondani.
Az én fiam most 4 éves, kétszer volt ilyen kirívóan magas láza élete során: mindkétszer fülgyulladása volt...úgy, hogy nem panaszkodott a fülére, nem fájlalta, csak brutál lázas volt és nagyon elesett, de mihelyst a lázcsillapító lejjebb vitte a hőjét, sokkal jobb lett a közérzete.
Érdemes alaposan megnézetni a fülét ilyen esetben. És fogzás nem csinál ekkora lázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!