Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kérlek írjátok le mi történt...

Kérlek írjátok le mi történt a babátokkal ha voltak az alábbi tünetek?

Figyelt kérdés

Első babánk, ezért nagyon ránk tört az ijedtség. Kilenc hónapos kisfiúnk az este belázasodott, 39,4 C. Ejfeltol lejött, reggel hatig nem volt gond. Majd újra 39,1 volt a láza. Nem nagyon igényli az ételt, fényesek a szemei, bújik nagyon, és amikor lemegy a láza, jókedvű, játszik, mosolyog.

Ha beviszem a rendelőbe, pedig csak be kell, tudom a tuti választ, a foga.... Szerintetek is? Amúgy ég csak a két alsó van kibújva. Vajon a felsők jobban megkínozzák? Mitől lehet még ilyen nagy láza? Azt olvastam, hogy a fogzástól nem szabadna ekkora legyen....

Köszönöm a segítségeteket.

2017. márc. 9. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egszeru: beteg volt. Ekkora laz nem a fogtol van.

Vidd orvoshoz, jobbulast!

2017. márc. 9. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Az en kislányomnak három őrlőfoga jött egyszerre, akkor volt ilyen magas láza, orvos szerint volt ez az oka.
2017. márc. 9. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy hozzáértő mondta hogy a fogzástól nem lesznek lázasok!!! Max hőemelkedés. Itt valami más van.
2017. márc. 9. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogtól nem valószínű ilyen magas láz.

Előfordulhat az ún. 3 napos láz (keress rá a neten,gyorsan meg lehet találni), de mindenképpen lássa orvos, biztosabbat ő tud majd mondani.

2017. márc. 9. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogzástól inkább hőemelkedése lehet. Nagyon ritka esetekben van miatta ilyen magas láz. Valószínű, hogy betegség áll a háttérben.
2017. márc. 9. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
ma deltol nem volt láza, aranylag jól ebédelt, tobbszor szopizott, int maskor, a hangulata jo...kozben hivtam a dr.not, azt mondta varjuk meg az ejszakat, es hogy reggel hogyan ebred....
2017. márc. 9. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam most 4 éves, kétszer volt ilyen kirívóan magas láza élete során: mindkétszer fülgyulladása volt...úgy, hogy nem panaszkodott a fülére, nem fájlalta, csak brutál lázas volt és nagyon elesett, de mihelyst a lázcsillapító lejjebb vitte a hőjét, sokkal jobb lett a közérzete.

Érdemes alaposan megnézetni a fülét ilyen esetben. És fogzás nem csinál ekkora lázat!

2017. márc. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!