Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mitol lehet 38.6fokos laza a...

Mitol lehet 38.6fokos laza a fiamnak? Kerlek titeket irjatok az orvos nemtud semmit!

Figyelt kérdés
Most lesz 14honapos ebben a honapban pentek ota a lazzal kuszkodunk dr.no azt mondta h vagy a foga vagy a torka ma reggel hanytis egy kicsit most a ket szemfoga es a rago fogai jonnek egyszerre de amint elalszik mar lazas is lesz hasonlo valakinel hogy milehet ez?
2016. júl. 10. 13:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Es csak a homloka meleg a teste nem napkozben jolvan semmi baja de amint elalszik beis lazasodik😢😢😢
2016. júl. 10. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Lehet vírustól, de annak egy héten belül el kellene múlnia.

Ha nem, akkor teljes kivizsgálás. (Vér, vizelet), de ez az orvos dolga kellene hogy legyen, mi az, hogy "nem tud semmit"?

2016. júl. 10. 14:00
 3/12 anonim ***** válasza:
A drnőt váltsd le....mi az hogy vagy a foga vagy a torka. Fogról sztem nincs ilyen magas láz. Vidd másik dokihoz.
2016. júl. 10. 15:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Mar 38.8volt a laza de halistennek mar nem lazas

Az h a drno.csak ul a penzeert mindwent lelwgyint..

2016. júl. 10. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
A foga miatt biztos nincs ilyen magas láza, max. 38 fok lehet. Biztos elkapott valami vírust, de az "ebben a hónapban péntek óta" pontosan melyik pénteket jelenti? A tegnapelőttit vagy múlt hét pénteket? A többi mint egy
2016. júl. 10. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, véletlenül elküldtem.

Ha több mint egy hete lázas, az már nem vírus, 3 napig írják a vírusra a lázat, azután már inkább bakteriális fertőzés, amire kéne antibiotikum.

2016. júl. 10. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem mondjuk minden fog kibújás előtt ilyen magas láza volt, de viszont 3-4 napnál tovább sosem lázasodott...vizeletet vettek tőle?
2016. júl. 10. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Fülét nézte? Vizeletét?

Az enyém mindig fogzás közben beteg és mindig magas láza van, általában vírus és 1-2-3 napig lázas. Egyetlen foga jött betegség nélkül, ott még hőemelkedése se volt.

A torkán mondjuk nem tudom mit lehet találgatni, csak tudja mit látott, amikor megnézte.

Én gyermekorvost váltanék.

2016. júl. 10. 19:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Most pentek ota lazas ,ebben a honapban lesz 14hos 17.en

Negy foga jon egyszerre van mar tiz foga egyiket sem erezte meg! Semmi vizeletet semmit nem neztek!

A fule ma ota piros duzzat de olyan mintha csipes lenne..

2016. júl. 10. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
akkor ez még "csak" a 3. lázas nap? akkor ne aggódj...a mi háziorvosunk mindig azt mondja, a 4. láztalan napon vigyem be, addig meg elég csillapítani...ha 4. nap is lázas, megnézi fülét torkát és a nemi szerveket, meghallgatja a tüdejét...ha nem lát gyulladást, akkor hazaküld és két nap múlvára visszahív vizeletre..nálunk ez a protokoll, de eddig mindig elmúlt a láz mire a vizeletig jutottunk volna (és ki bújt egy fog..)
2016. júl. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!