Sos irjatok. Sipoly -fistula?
Figyelt kérdés
2 hónapos babámnak a fülénél van egy sipoly, már igy született, már 3 orvos látta, elküldtek minket hasi és nyaki uh ra, nem találtak semmit.. azt mondták ne foglalkozzak vele, ha majd nagyobb korában váladékozik és gondot okoz akkor kell müteni..nem rég észre vettem hogy mint ha egy mitiszer lenne, és egy fehér akármi jött ki belőle, azt vettem észre mint ha ujra telne,mert megint benne van..2013. aug. 28. 14:28
1/2 anonim válasza:
Váladékozik, menjetek orvoshoz. Nekem is van, bár nem műttettem meg, de fülnél veszélyes lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
de már 3 ovoshoz voltunk, én említettem ott is, hogy valami fehér van benne, de az volt a válasz, hogy igen az előfordul.. de konkrétan nem válladékozik..
milyen problémák lehetnek ebből??
2013. aug. 28. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!