Elvinnétek gasztrós magánrendelésre a féléves gyereketek?
Figyelt kérdés
Még mindig hasfájós, illetve egy-két puki után sír. Olvasom, hogy allergiatesztet nem tudnak csinálni ebben a korban, tejmentes diétát tarthatnék, de mivel most elkezdtem a hozzátáplálást, nem hiszem, hogy ez szükséges lenne, illetve nagyon nehezen tudnám tartani.2017. jan. 20. 15:24
1/4 Snorri válasza:
Én elvinném, és pedig valószínű, hogy tejmentes diétával kezdenek.
2/4 anonim válasza:
Ha semmi hajlandóságot nem mutatnék arra, hogy hallgassak rájuk, akkor nem.
Márpedig te ezt írod, hisz az anyai diéta alap, ha probléma van.
3/4 anonim válasza:
Én még nem. Előbb megpróbálnám a diétát, ha nem javul pedig elvinném gasztrora. Laktáz enzimet próbáltál adni neki? A laktózintoleranciát se növi ki mindenki 3 hónaposan.
Ne haragudj, de nekem nem tetszik a hozzáállásod. Ha valóban tejfehérje allergia van a babánál, akkor úgy se lesz jó, ha csak 1-2 szoptatott étkezés marad a többi meg szilárd. Ugyanúgy hasfájós lenne. Azt gondolom, hogy ha neked ekkora gondot okoz a diéta, akkor irass fel Peptit vagy Pregomint gyerekorvossal inkább, de ne hagyd szenvedni!
4/4 anonim válasza:
Tejmentes diéta pedig az első lépés. A fiamnak randa kiütések lettek az arcán 3 hetesen, onnantól 9 hónapos koráig tejmentes diétán voltam. A kicsinél eleve azzal kezdtem, közel 1 évig. Ki lehet bírni, pedig én nagy tejtermék-fogyasztó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!