Kedves anyukák, kissé elvagyok keseredve már nem tudom higgyek e a háziorvosunknak?
Amig nincs orvosi diplomam gyerekorvos szakvizsgaval, addig nem biralom felul azt, akinek van.
Ha azt mondja ket hetig is eltarhat, akkor hiszek neki.
Itasd, mert a szuros szagu vizelet a koncentraltsag jele.
Igen nagyobb, pedig diplomám sincs. Két gyerekkel jártam ezt végig és mind a kettő infúzión végezte. Ráadásul a homeopátia arról szól, hogy a víz emlékszik arra, hogy mi a gyógymód és ha valaki ezt adja egy hányós-lázas-hasmenéses gyereknek, attól elvenném a diplomát!
Én bevittem mind a kétszer a Lászlóba őket a fertőző gyerekosztályra, és benn is voltak egy hétig.
Most, azonnal vinném a sürgősségire, egy vizelet vizsgálatot kellene csinálni neki, de sürgősen.
A leírt panaszok alapján hugyuti gyulladásra gondolok és azzal nem lehet várni.
Egy ekkora gyereknek ha 3 napnál tovább tartó magas láza van, ki kell vizsgálni és gyógyszert kell kapnia. Ez nagyon veszélyes lehet!!!
Ezek után én biztos orvost váltanék.
Akkor reméljük, hogy ott kivizsgálják rendesen és sikerül meggyógyítani! Komolyan mondom, az eszem megáll, hogy könyörögni kell, hogy egy beteg 2 évest megnézzenek alaposabban. Ha meg ne adj' Isten komolyabb baj lesz, még te leszel a hibás, hogy mért nem vitted előbb/többször orvoshoz? (Nem rátok értem konkrétan, hanem amúgy.)
Majd megírod, hogy mi lett az eredmény, hogy van a kicsi?
Kedves Kérdező, most már jó kezekben van a lányod, és ez a lényeg!
Most valószínű kicsit betartanak, éreztetik, hogy nem hétvégén este kellene elindulni egy 2 évessel, aki egy hete lázas. De nyugodtan lehet híresztelni a h.orvos nevét, aki egy 2 évesnek egy hét magas láz után placebo bogyót ír fel. Itt a h.orvos nagyot hibázott, én biztos nem mennék hozzá vissza, sőt akit lehet, le is beszélnék hogy oda tartozzon.
Hét közepén már el kellett volna küldenie az orvosnak vérvételre, vizelet és széklet vizsgálatra, hogy kiderüljön vírusról vagy bakteriális fertőzésről van szó. Indokolt lett volna a hosszan tartó magas láza miatt. Mindig tanul az ember...
Te magad is érezted, hogy kellene csinálni valamit, hiszen kiírtad a kérdést. Legközelebb el kell menni egy másik orvoshoz, másik véleményért. Ezt saját tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!