Mi lehet ez a láz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kislányom 2 és fél éves. November óta bolcsis azóta volt párszor beteg, orrfolyás, torokfájás, gegegyulladas. Ma délután óta 38.3 a hője. Se lentebb se fentebb nem ment. Ezen kívül semmi tünet. Eszik is kedve is jó. Először a 3napos lázra gyanakodtam de most olvastam hogy az nagyon magas lázzal és kiutesekkel jár. Ti mire gondoltok? Persze reggel hívom a doktor nenit hogy mi legyen.2016. máj. 10. 20:22
1/2 anonim válasza:
Nálunk a 3 napos láz nem járt veszélyesen magas lázzal 38,5 volt neki, de az tényleg úgy hogy egy pár órára levitte a lázcsillapîtó aztán megint láz....
A kiütések másnap jöttek ki rajta.
Tényleg 3 napig volt lázas 5 napig voltak még a kiütései
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mellettem alszik most éjszaka. Még mindig változatlan. Figyeljetek akkor majd a pottyoket is.
2016. máj. 10. 21:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!