Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mennyi napig mondható normális...

Mennyi napig mondható normálisnak a láz?

Figyelt kérdés
Tapasztalat érdekelne , első gyerekem igaz már 6 eves . Hétfő este óta van neki nem magas láza , napkozbe ritkán hoemelkedese de estére mindig 38kb , éjszakára szoktam neki csak gyógyszert adni hogy tudjon szépen pihenni nem akarom aztán már zavarni h ha véletlen fentebb menne neki és nem tudna tőle aludni , napkozbe magatol lemegy neki szépen . Melle társul kis kohoges és jócskán orrfolyas . Enni eszik nem sokat , inni is szinten iszik de azt sem sokat . Hétfőig ha lázas lesz vissza viszem a dokihoz mert most nem irt neki semmit sem . Viszont én aggódók és már úgy zavar hogy folyton beteg .. tudom influenza időszak van és mi ebben teljesen benne vagyunk már hetek óta .. folyton láz , kohoges , valami nyavaja mindig van
tegnap 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A láz mindig valamilyen fertőzésre utal. Lehet, hogy az orvos abban reménykedett, hogy komolyabb gyógyszer nélkül is kilábal, de ezek szerint nem és lehet, hogy már a tüdő is érintett, így indokolt visszavinni az orvoshoz.
tegnap 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennyit egy sima vírus is okozhat. A tüdőgyulladás eshetősége miatt hétfőn jó ha elviszed, de kétségbe nem kell esni. Egy influenza simán lehet 2 hét és nem segít rajta az antibiotikum, sőt épp ellenkezőleg, csak a káros hatásai érvényesülnek.

Most valami tarol a gyerekek között, a fiam csoportjában 4 gyerek van benn a 17-ből.

tegnap 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi dokink 3 nap láz után nézi meg(vihetem előbb is), és ha nem változik mint most nálatok én pénteken visszavittem volna a biztonság kedvéért.

Bátyám lányánál csak hőemelkedés volt kiderült tüdőgyuszija van

tegnap 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!