Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Homeopátia 7 hónapos babának?

Homeopátia 7 hónapos babának?

Figyelt kérdés
van egy 7 hónapos csöppségem aki most esik át élete első betegségén.tegnap voltunk a dokinál,azt mondta sima nátha,lázcsillapítás,orr szívás.mi gyakran használunk homeos szereket,de egy kicsit elbizonytalanodtam hogy ugye ilyen picinek is adhatok?a Belladonnára és a Sambucus Nigrára gondoltam.Aki jártas a témában kérem segítsen!köszönjük!

2016. márc. 30. 11:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%

[link]

Rossz hírt közölt Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos rengeteg magyart érint:

"Sok gyógyszer kevésbé hatékony, mint amennyire annak gondoltuk - figyelmeztettek a közelmúltban neves szakemberek. Sőt, egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. Ennek kapcsán a Pénzcentrum most megnézte, mi jellemző a magyarok gyógyszerfogyasztási szokásaira, és mennyit költünk átlagban a gyógyszerekre.

Nemrég arra figyelmeztettek neves szakemberek, hogy sok gyógyszer kevésbé hatékony, mint amennyire annak gondoltuk. A szakértők azt állítják, hogy túl gyakran kapnak a betegek kevésbé hatásos, sőt sokszor inkább ártalmas gyógyszereket. A nagy gyógyszeripari cégeknek ugyanis - a minél nagyobb profit érdekében - óriási befolyása van abban, hogy milyen gyógyszereket írnak fel nekünk.

Egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után. A legnagyobb veszélyben azok lehetnek, akik több orvosságot is szednek párhuzamosan. Ugyanis minél több gyógyszert szed valaki, annál több esély van arra, hogy mellékhatások fognak fellépni. Ezeket a tüneteket azonban félreértelmezhetik az orvosok, amire újabb pirulákat írhatnak fel.

Az ördögi körnek pedig akár halál is lehet a vége."

Ennyit a gyógyszereitekről, csak nyugodtan szedjétek be őket minden egyes alkalommal és kövessétek a balfék magyar orvosaitoknak az utasításait!

(Tisztelet a normális orvosoknak és betegeknek)

De ez is csak Magyarországon van ilyen pitiáner korrupt vezetők által nép butított országban, egyik jobban hazudik, mint a másik!

(Tisztelet szintén az őszinte és bölcs embereknek!) :)

2016. ápr. 3. 18:58
 12/21 Saavedro ***** válasza:
86%
A homeós barmokkal az a baj, hogy ha valaki kijelenti, hogy a cukrot felesleges 1200-1500 forintocskákért patikában venni, akkor RÖGTÖN azzal jönnek, hogy 'ez persze zsákszámra tömi magát antibiotikummal'. Egybitesek, végletesek és ostobák.
2016. ápr. 3. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
# 11, akkor szerinted az ész nélküli gyógyszerzabálás (egyáltalán honnan veszed, hogy mindeki gyógyszereket zabál, aki gondolkodik és felfogja, hogy mekkora átbaszás a homeopátia?) alternatívája az, hogy szedjük be helyette a nagy büdös semmit (homeobogyók) aminek az ég világon semmiféle hatása sincs, mert nem is lehet? Ráadásul ezeket a homeobogyókat ugyan azok a gyógyszercégek (is) gyártják és aranyáron adják, mint a gyógyszereket, csak ezeken hatalams az extra haszon, mert nincs semmi különös plusz költség. Nem kell klinikai hatásvizsgálatot készíteni, nem kell a fejlesztési költségekkel bajlódni, nem kellenek hozzá drága alapanyagok. Szinte csak a csomagolási és szállítási költség van. Bocs, ha én nem akarom tömni a csalók pénztárcáját, de te tedd azt nyugodtan, ez engem nem zavar!
2016. ápr. 4. 05:57
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

Engem rohadtul hidegen hagy a homeopátia már bocs, csak nem ártana a hagyományos gyógyszerek után is koslatni nem csak a homeopátiát támadni!

Tudod a természetes gyógymódokat sokkal többre tartom illetve a megelőzést, mint a túlzott gyógyszer szedést és ezzel valamennyi orvos barátom is egyetért! :)

2016. ápr. 4. 19:22
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is egyetértek. Csak a homeopátia senem természetes, senem gyógymód.
2016. ápr. 5. 07:20
 16/21 Saavedro ***** válasza:
Pontosan...ezt sajnos soha nem sikerül az agyhalottak fejébe verni.
2016. ápr. 5. 20:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem csak indokolt esetben kell gyógyszert szedni mert biztos vagyok benne hogy a gyógyszerek a legnagyobb biznisz és nagyon sokszor szépen lassan betegebbek lesznek tőle az emberek.az akkori tünetekre jók csak éppen mellékhatásként szép lassan kapunk egy olyan betegséget amit esetleg nem is lehet majd gyógyítani voszont jó sok gyógyszert kell rá szedni!persze ha lázas a gyerekem én is adok neki lázcsillapítót,nem errôl van szó,csak ha lehet akkor más megoldást vagy kiegészîtô megoldást keresek!ja és kőszőnöm azokat a válaszokat amit normális hangnemben íródtak!
2016. ápr. 6. 07:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez tény, hogy hatalmas biznisz a gyógyszer, de akkor képzeld el, hogy mekkora biznisz az, amit a gyógyszer árában adnak, csak épp nincs mögötte a töredéke sem azoknak a gyártási költségeknek, amik gyógyszerek esetében megvannak... Amúgy meg az egész egészségipar egy hatalams biznisz, mert aki beteg, az sokkal könnyebben befolyásolható és még a kajára szánt pénzét is képes odaadni egy szimpla ígéretért cserébe majdnem bárkinek. :(
2016. ápr. 6. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyit a gyógyszereitekről, csak nyugodtan szedjétek be őket minden egyes alkalommal és kövessétek a balfék magyar orvosaitoknak az utasításait!"

Mindig vicces amikor tök laikus hülyék okosabbnak hiszik magukat a sokat tanult orvosoknál.

2016. ápr. 6. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs de nekem főiskolai végzettségem van és az egészségügyben dolgozom én is kedves 66%-os és tudom miről beszélek! :) Tudod vannak orvos barátaim is akiknek ugyan ez a véleményük mint nekem, tudod nem mindenki rabszolga és nem mindenki nyal be a gyógyszermaffiának.... :)
2016. ápr. 6. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!