Homeopátiás bogyókat feltétlen fel kell oldani közel 4 hónapos babának?
Mit látott orvos? Nrm értem...
A náthából már meggyógyult, és egy hónapja van, hogy nem hajlandó mást elfogadni csak a cicit. Addig kellett pótlást adni, mertkevés volt a tej és megette bármiből, de most épp olyan korszak van, hogy nem.
A fogzást meg ma reggel kezdte.
Fel kell oldani, különben megfulladhat tőle. Még a 2 évesek se tudnak rendesen szopogatni... Azért adják a rágótablettákat is 3 éves kortól.
Egy kis kanál meleg vízbe beleteszed a golyócskákat,pár perc és elolvad,majd beleöntöd a szájába. Ha kell lefogod/hogy ne forgolódjon/,attól nem lesz baja.
Nem akarom elhinni hogy egy 4 hónaposnak nem tudsz adni egy kanállal valamit a szájába.Ha hátára fekteted közben még kiköpni is alig tudja.
Ha ennek ellenére sem tudod beadni neki,adj neki Viburcol kúpot,bár az szerintem sokkal kellemetlenebb lesz neki.
Nem az a baj, hogy nem tudom beadni, hanem az, hogy rájött hogyan kell még egész a torkáig ledugott kanálból is visszaköpni a cuccot-a hátán is..
De köszi!
Egyelőre a Dologel bevált.
Amúgy magamtól meg sem fordult a fejemben, hogy egészbe adjam a bogyókat, csak az egyik fórumozó írta, hogy a 4 hónapos babája elszopogatta őket és nem nyelte félre. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem más is bevállalta-e (nem szeretném ha baja lenne a babámnak).
De így maradtunk a géleknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!