Van itt olyan akinek a gyerekének súlyos betegsége volt, intenziven is volt, az orvosok se tudták hogy meggyógyul e egyáltalán?
Figyelt kérdés
elmesélnéd a történetet? mi most pont ebben a helyzetben vagyunk, más fél éves a kisfiam2016. jan. 6. 18:07
41/109 anonim válasza:
Az anémia okát (típusát) lehet tudni?
42/109 anonim válasza:
Sajnálom egyébként, hogy problémád van az ápolószemélyzettel. Sajnos a nővérek túlterheltek és nem nagyon áll módjukban a betegek szórakoztatása. Ettől függetlenül a hozzátartozóknak való beszólogatás nem etikus és a nővéreknek nem feladata eldönteni, hogy melyik páciensnek hol a helye. Ha nem az intenzíven lenne, akkor is a nővérek feladata lenne az ápolás, nem a szülőé (bár tudom, hogy ez a gyakorlatban sajnos nem így működik).
43/109 A kérdező kommentje:
nem szívódott fel a vas, és már novemberben 2,2 volt a vasa.
2016. jan. 10. 11:33
44/109 A kérdező kommentje:
ma kaptam az immunológustól papírt az emelt családihoz, azon hypogammaglobulinaemia van.
2016. jan. 12. 19:42
45/109 anonim válasza:
A hypogammaglobulinaemia elég egyértelmű, de a mycobacterialis fertőzés arra utal, hogy más ok áll a háttérben. Még nem tudtam megnézni a vérképet. Két nagyítóval is próbáltam, de elmosódott volt, egy betűt sem tudtam kivenni. Megpróbálom majd egy kisebb nagyításúval.
46/109 A kérdező kommentje:
ma azt mondták szerzett, az tuti, mivel ami eddig meg volt sejtje már az sincs. Mivel egy csomó nyirokcsomót elsajtosítót amik az immunrendszer részei ez rontott a helyzeten, de a fertőzésből úgy néz ki gyógyul, a szondát kivették, 50ml vizet ihat naponta részletekben. aztán még majd 1 év antibiotikum itthon is
2016. jan. 13. 21:16
47/109 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy ami eddig megvolt már az sincs?
48/109 A kérdező kommentje:
a t vagy a b sejtje meg volt, már az sincs
2016. jan. 14. 09:10
49/109 A kérdező kommentje:
még arra kíváncsi lennék ha a csontvelőátültetés lesz a megoldás és befogadja a szervezete meg minden a nagy könyv szerint alakul, akkor egészséges immunrendszerű lesz?
2016. jan. 14. 16:47
50/109 A kérdező kommentje:
most találtam itthon egy első immunglonulinpótlás utáni papírt. november 10. ei meg rajta van a szeptemberi eredmény is amikor elsőnek nézték az értékeit. szept:igG: 3,0; igM:0,32; igA: 0.5, első immunglobulinpótlás után novemberi:igG:3,96g/l; igM:0,57g/l; igA:<0,50g/l; igE:61iu/ml, Privigen 5g (100mg/ml) infúziót kapott, azóta még egyszer és holnap meg még egyszer kap.
2016. jan. 14. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!