Kinek mi vált be lázmérésre? 2,5 éves fiamnak popóban mérem, de szeretnék egy másik megoldást is.
Figyelt kérdés
Hónaljban nem tudom megmérni neki, képtelenség egy helyben tartani. Gondolkodtam fül homlok cumi és mindenféle más hőmérőn is, szeretném tudni kinek mi vált be ami pontos is.2015. dec. 29. 15:18
1/9 anonim válasza:
ha hónaljban méred akkor azért valamennyire mocoroghat, míg análisan nem igazán szabadna. leülsz, öledbe veszed, beteszed a hónaljba, átkarolod és annyi, pontosan meg tudod mérni és nem piszkálod egy nagy gyerek popóját!
cumi nagyon pontatlan, pont mint a homlok hőmérő, fülhőmérők közül meg csak az pontos ami tényleg drága, de kisgyereknél nem ajánlottak, azt hiszem 5 éves kortól
2/9 anonim válasza:
Szia! Mi már attól kezdve, hogy ülni tudott, a hónaljában mértük a lázát. Beültettem az ölembe, hátulról átölteltem úgy, hogy a hőmérőt tartó kezét tartsam, fogtunk egy könyvet, és nézegettük, olvastam neki. Bár mi egyébként is nagyon sokat meséltünk, és ez mindig lekötötte…
Tesómék fülhőmérőt használtak, nekik bejött.
3/9 anonim válasza:
Ujjszülöttkorától csak fülhőméröt használtam.
4/9 A kérdező kommentje:
Őt nem zavarja a popóban mérés egy cseppet sem :) Engem zavar, hogy le kell vetkőztetni + éjszaka ugye nem mérem, de néha jó lenne tudni, ha lázas mennyire lázas.
2015. dec. 29. 15:30
5/9 anonim válasza:
Fülhőmérőt használunk születése óta, bevált.
6/9 anonim válasza:
Sajnos nálunk a fülhőmérő nem vált be, pedig elég márkásat vettünk.
7/9 anonim válasza:
2,5 évesen már rég nem mértem így a hőmérsékletét kislányomnak. Van fül-és homlokhőmérőnk, éjjel azzal mérem és ha lázas, akkor megmérem digitális hőmérővel a hónaljban. Kb. 2 éves kora óta van így, most lesz 5,5 éves.
8/9 anonim válasza:
Nekünk non contact lázmérőnk van. Pontos, gyors, kényelmes, úgy mérem éjszaka is a fiam lázát, hogy észre sem veszi.
9/9 anonim válasza:
Braun fülhőmérő, születése óta. Most 3 éves és nekünk megbízhatóan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!