Valóban várjak pár napot, vagy másik dokihoz vigyem, ha baleset miatt sántít? (19 hónapos)
ügyeleten voltunk
hancúrozás közben valahogy rosszul esett(ágyon), nagy fájdalom, sírás, azóta nem tud ráállni a lábára, erőteljesen sántít.
az ügyeleten nem röntgenezték, mert a törést kizárták azzal, hogy mozgatás hatására nem fáj(nem sír a gyerek)csak épp menni nem tud normálisan.
helyileg sehol egy zúzódás, vagy dagadás, a gyermek nem mutat még rá, így azt sem tudták megállapítani konkrétan hol lehet a baj(csípő, comb, térd, lábszár, lábfej?)
rándulásnak van valószínűsítve.
azt tanácsolták, ha nem javulna pár nap alatt akkor vigyem a balesetire.
csak épp azon gondolkodom, hogy nem lehet hogy az a pár nap végzetes is lehet...?
pl hallottam olyanról, akinek egy balesettől leszakadt a lapockája, vagy izma, és mire időpontot kapott röntgenre, addigra valahogy úgy állandósult, hogy már műteni sem lehet és leszázalékolás lett a vége...
Ha megnyugtat, akkor vidd.
Mi egyszer voltunk a Tűzoltó utcai klinikán gyerekorvos utasítására a két ünnep között komoly indokkal, szétszívattak minket. Ezt csak azért írom, h készülj a legrosszabbra.
Örülök, hogy nem történt sehol nagyobb baj.
Nála kb 2 hétig tartott.
Voltunk sztk-s dokinál, aki meg megakarta magyarázni, hogy ilyen kisgyereknél természetes a járáshiba...kijavítottam, hogy baleset óta ilyen, csak fújta tovább a magáét. Nem vitatkoztam tovább, elhoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!