4 és fél éves a kisfiam, az egyik heréje jóval nagyobb mint a másik, vigyem orvoshoz?
Most az egyik nagyobb vagy csak lejjebb van a herezacskóban?
De ettöl függetlenül ha legközelebb mentek vele orvoshoz, mutasd meg neki, de ezért külön elmenni fölösleges.
Szerintem meg vidd el a gyermeksebészetere, mutasd meg sebésznek.
Az én fiam tavaly volt 3 éves. Nekem fel sem tűnt, hogy kicsit nagyobb az egyik heréje. Háziorvos azért küldött a gyereksebészetre, mert biztos alapon nézzék meg, nincs-e a kukiján a bőr letapadva. A gyerekorvosunk sem vette észre, hogy az egyik heréje nagyobb.
Gyermeksebész ránézett a gyerek kukijára és megkérdezte, tudom-e, hogy a gyereknek vízsérve van? Csak néztem, hogy mi van? Mellesleg a bőr nem volt letapadva:
Mivel a vízsérv 2 éves korig múlhat el magától, így a fiamat fel is vették műtéti ütemtervbe! Úgyhogy, az én gyerekorvosom még csak észre sem vette, a sebésznek meg 5 mp alatt feltűnt. Úgyhogy szerintem vidd el gyermeksebészhez.
Vízsérv: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!