Szörcsög, de alig jön ki valami. Mit csináljak vele?
Köszönöm, megpróbálom ezt is, bár sajnos jó nagy a fürdőszoba, nehéz bepárásítani az egészet.
Arra tippelek, hogy már a nyálkahártya van annyira felduzzadva, hogy az okozza a szörcsögést, nem orrváladék. Viszont tudtommal ennyi idősnek még nem létezik orrspray, ami lelohasztaná és nem árt neki. :(
(Én is elkaptam, nekem is bedurrant, de én többféle orrspray közül válogathatok felnőttként, ami tünetileg azonnal rendbe hoz.)
Vettünk Nasivint, amint felébred, kipróbálom.
Igen, nekem is ugyanez a takonykórom, torokfájás, beduzzadt nyálkahártya. Csak magamnak nagy a választék tünetenyhítésre, míg nála korlátozott az adható cuccok köre. De az apja dettó, ő most a gyerek Nasivinjéből lopott, csak többet fújt magának a gyerekadagnál. Azt mondta, hogy neki jó lett az orra tőle azonnal.
Amúgy este egy kicsit beindult, de a nyúlós verzió van most. Szívom ki, és ott a takonyhíd az orrszívó meg az orra között...
Tegnap egész délután takonymentes volt, mára visszaesett.. nekem meg lövésem sincs, mikor mehet megint bölcsődébe.
Az orrszívás úgy hatásos, ha előtte 5 percel használod a sóvizes srayt, ha orrszívás közben nyúlós cuccal találkozol, akkor közben is metet. Ha kész vársz 10 percet és újra orrszívás. Soknak tűnik, de tényleg jó. Ilyenkor általában több cucc jön, mint első körben. Utánna használhatod a nasivint. Ez rendbe rakja a nyálkahártyát.
Mi lassan úgy néz ki, kilábalunk a náthából. Szeptemberben kezdtük a bölcsit, azóta harmadjára taknyosodott le.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!