2,5 hónapos a kislányom. Pár napja szörcsög és sokat hapcizik!?
- az orrát én majdnem naponta szívom, csak mert eleve a sírások után is tele lehet, beleszáradhat.
sima forralt(lehűtött)vizet csepegtetek és belül körkörösen kell szívni.
ha még folyna is az orra napközben sokszor, legtöbb esetben emelt c vitamin adaggal, gyakori orrszívással nem megy át gyulladásba, ha mégis láz lenne belőle eőször javasolt enyhe sziruppal(Nurofen pl)próbákozni, 3 nap a krízisidő, ha azontúl nem javul, akkor már orvos.
- a fülviszketés(ezt én is gyakran kérdeztem dokitól)nem utal fülgyuladásra, inkább, hogy a zsír esetleg felgyűlt a fülében, stb, ert ha gyulladt lenne, akkor aztán sírna tényleg
- a nyugtalanság evés közben, természetes szokott lenni, mivel az evéssel megindul az emésztés, a bélműködés, ekkor akarna jönni ki alul minden, feszítheti a szél, a kaka, stb, hagyni kell kicsit hagy mocorogja ki magát, követni valahogy a tempóját, mert szegényke biztos enne is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!