A babám ma sokat szörcsög, szopi közben alig kap levegőt, de belenézve az orrába nem látni semmit és az orrszívóval se jön semmi. Mi lehet akkor?
Figyelt kérdés
orrszívó porszívózás előtt próbáltam sóoldatot befújni, de úgy se jobb2009. ápr. 17. 10:12
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy az orrmandulája lett nagyobb és amiatt kap nehezebben levegőt. Én Euphorbium nevő homeós orrsprayt használok a kislányomnak. ez nem csak fellazítja az esetleges váladékot, mint a tengervizesek, hanem gyulladáscsökkentő hatóanyagok is vannak benne. A védőnőm ajánlotta, aki homeós tanácsadó. Nekünk nagyon jó.
2/4 anonim válasza:
Leget orrsövényferdülés is. Nézesd meg a dokiddal
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnézetem :(
2009. ápr. 17. 10:46
4/4 anonim válasza:
Nem habzsol a pici? Az Én Lányom néha olyan mohó hogy az orrán folyik a tejci..Te picid nem ilyen?!.. Mert akkor szörcsöghet rendesen, de ez nem gond:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!