1 hetes babának ki lehet szívni az orrát orrszívóval?
Figyelt kérdés
Olyan fura szörcsögős hangot ad ki az orra. Váladékot nem látok, csak hallom. Ki lehet szívni orrszívós porszívóval?2011. febr. 24. 19:28
1/7 anonim válasza:
szia, igen szivhatod, ovatosan, en a mai napig szivom a gyerek orrat, 3-4 naponta, de eleinte allandoan kellett szivni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! És ha mégsincs benne semmi? Az nem baj?
2011. febr. 24. 19:30
3/7 anonim válasza:
Szia! Mi ezzel a szörcsögéssel szenvedünk már az első hetek óta. Semmi sem segített csak a porszívós orrszívó. De én azt javaslom neked, hogy szerezz be mellé Stérimar orrsprayt. Ezt nyugodtan használhatod, (0 éves kortól lehet) fellazítja a váladékot és így könnyebben kitudod szívni neki. Aranyat ér. 4 hetes baba anyukája
4/7 anonim válasza:
ha nincs benne semmi akkor felesleges szivi. nekunk szivas elott a tengervizes sppray jott be, sterimar, vagy aquamaris vagy barmelyik, de mondom ha nem jon semmi belole, ne szivd, mert a horgesnek van anatomiai oka is, nincs ott a kis orraban meg osszenove valami, es az is halattszik neha horgesnek.
5/7 anonim válasza:
A legjobb egy csepp anyatej az orrocskájába, az kitisztítja. Ha váladék van benne, ez fellazítja és kitüsszenti. Három gyerekes anyuka
6/7 Bogyo110 válasza:
szia4Mi 3 hetesek leszünk vasárnap és hétfő óta órszivózunk mert a hallásvizsgálaton azt monták hogy meg van fázva szerintem is porszivózhatod hisz én is ezt tettem annyi hogy mi nasivin naci tenger vizes oldatot is használunk!
7/7 anonim válasza:
Az én fiam felszívta az anyatejet az orrába. Minden etetés után ki kellett neki szívni, mert különben nem bírt elaludni. Lehet, hogy nálatok is ez a baj? Eleinte én is be voltam tojva, hogy náthás, pont influenza időszakban szültem. De szerencsére csak a tej volt. 2 hónapos koráig csináltuk. Kérdeztem is a dokit, hogy ez normális-e, azt mondta, hogy igen.
Nyugodtan szívd neki, semmi baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!