Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ez mi lehet a 8 hónapos...

Ez mi lehet a 8 hónapos kislányomon?

Figyelt kérdés
[link]
2015. aug. 30. 21:18
1 2
 11/20 Ditta323 ***** válasza:
Gombás eredetű is lehet. Passz képről sok mindent fel tudnék sorolni, hogy mi lehet. Én is azt mondom mutasd meg orvosnak, azt írnak rá valamit (krémet, fürdetőt...).
2015. aug. 30. 21:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem nyűgös meg semmi. Holnap viszem orvoshoz,mindenképpen. Majd azért megírom mi volt. Köszönöm szépen,hogy írtatok! :)
2015. aug. 30. 23:12
 13/20 anonim ***** válasza:
:) reméljük kap valami kis kenőcsöt rá csak. :) Írd meg mindenképp majd. :)
2015. aug. 30. 23:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a mi allergiànk is jàr pöttyösödéssel foltosodàssal. Ennyit megtanultam a gyerekorvos- bőrgyògyàsz- allergológus hàromszögben: allergia arc has hàt, csìpés főként végtagok és ruhavonal,ahol kilóghat a bőre, himlők hajlatokban és hajas fejbőrön is, gomba, fertőzés ahova a kis keze elér ahol vakarózott.

Szerintem ez himlő lesz,ìgy rànézésre.

2015. aug. 30. 23:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Megnézte a doktornő és írt rá betadine-t. Ennyi.Nem mondott semmit,mikor mondtam neki,hogy mi lehet?! :( Több lett rajta azóta. Ha csúnyább is lesz,akkor holnap máshova viszem!
2015. aug. 31. 15:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ràm hallgatsz bőrgyógyàszhoz viszed majd ha rosszabbodik, ő sem fogja tudni mi ez,de azt igen,hogy csìpés- e vagy kiütés,sokat segìthet. Jobbulàst.
2015. aug. 31. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobban vagytok?
2015. szept. 1. 09:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Olyan lett a mellkasáig mintha libabőrös lenne,ott már olyan aprók jöttek ki rajta,de azok nem pirosak és a többi is múlik el! :) Úgyhogy valami étel csinálhatta. Köszönöm,hogy írtatok! :)
2015. szept. 2. 08:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Annyi tanàcsot még tudok adni,hogyha okyan mintha libabőrös lenne, akkor az ettől független. Nekünk az mindig bőrirritàciò volt tusfürdő/ naptej/mosòpor/ öblìtő tehàt mindig külső behatàs. Ezek szerint érdemes lehet ezt nàlatok is figyelni.
2015. szept. 3. 11:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm! :)
2015. szept. 3. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!