Van még az én 13 hónapos kislányomon kívül olyan egyéves körüli baba aki egész nap beszél halandzsanyelven, de tudatos szó még nem hagyta el a száját? Már kezedek aggódni.
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 11:48
1/5 anonim válasza:
Mindkét lányom így volt :) Azóta cserfes tinik :)
2/5 anonim válasza:
Nagyon korai az aggódásod,hidd el!
3/5 anonim válasza:
Az én fiam 13 hónapos,egész nap dumál össze vissa,tud mondani néhány szót de csak ha kedve van hozzá.
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, teljesen normális.
Az én lányom 2 évesen kezdett rendesen beszélni, a fiam is elmúlt 2, mire értelmesen beszélt ( az értelmes alatt azt értem, hogy mások is értették amit mondanak)
Picike még a babád.
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj az enyém még most is pedig 18 hónapos egész nap csak magában motyorog és nem nagyon mond értelmes szavakat.Még nincsenek elkésve semmivel,minden baba más és más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!