Visszatérő tüszős mandulagyulladással hova vihetem a kisfiam?
Figyelt kérdés
Magas láza van, 39,6... Már legalább tízszer volt ilyen baja az elmúlt egy évben,mindig antibiotikumot kap a háziorvostól. Szeretném, ha látná más orvos,mert ez hihetetlen,hogy ilyen sokat beteg.Hova fordulhatunk?2015. júl. 8. 22:24
2/5 A kérdező kommentje:
De így lázasan?
2015. júl. 8. 22:38
3/5 anonim válasza:
Igen, akár lázasan is, ha lehet telefonon kérj időpontot, hogy ne kelljen sokat ott ülni.
4/5 anonim válasza:
Ha budapestiek vagytok és nem gond kifizetni a magánt akkor dr. Tímár Tiborhoz menjetek, várni tuti nem kell, engem a jelentkezésem napján fogadott, szerintem ki tudja úgy kezelni hogy többet nem lesz baj vele :)
5/5 anonim válasza:
Az én fiamnak kb.12 szer volt tüszős mandulája,irtó magas lázzal. Először az orrmanduláját vette ki a fül -orr gégészünk,végül a garatmanduláját.Azóta jóval kevesebbszer betegszik meg. Keress egy jó orvost és nyáron vetesd ki szegénykének. Altatásban is csinálják, egy napig volt kellemetlen neki az evés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!