Volt már valaki babájának visszatérő láza?
Kislányom 17 hónapos, és kb. 9 hónapos kora óta havonta kéthavonta orvoshoz járunk, mert belázasodik. Általában piros a torka, vagy hólyagos torokgyulladása van. Többnyire antibiotikumot kap, de volt már, hogy megúsztuk anélkül is.
Már nagyon aggaszt ez az állapot, nem tudom hova vigyem, vagy mit csináljak vele. A házidoki azt mondta, hogy ne aggódjak, ennek a betegségnek az a neve, hogy visszatérő láz, és egyszer csak majd nem lesz. Csináltunk már egy immunerősítő kúrát (Ribomunyl), de pénteken adtam neki az utolsó adagot, szombatra belázasodott. A doki szerint nincs összefüggés. ???
Szia!
8 honapig eltunk igy. Egyik regi vendegem dolgozik az egyik gyerekklinikan hozzajuk vittem be a Fiam mert tudtam hogy o mindent ki fog taposni az orvosokbol. Masfel eves volt a Fiam mikor kezdodott. Magas laz 3 nap utan kezdodott az antibiotikum kura 5-7 napig elmult 2-3 napra a laz es visszajott... Vagy 1 vagy 2 hetig volt antibiotikumozva zsinorban. Annyira nem hatottak mar neki a gyogyszerek (havi 3 antibiotikum kuraval) hogy a vegen felnotteknek valo cefzilt kapott es lazcsillapitobol meg mar csak a cataflam hatott!!!
Nekunk isoprinosin es bromho-waxom kurank volt 3 honapig minden reggel ehgyomorra. Aztan 1 honap szunet es megint 3 honap bromhowaxom.
Ezt adtak a korhazba. Ketsegbe esesembe mar odavittem mert nem tudtak megmondani mi baja van/volt... A ver (17szer szurtak a kezet ebbol 3 infuzio volt mert nem akart enni inni a Fiam), szeklet, vizelet, tudorontgenek, ultrahangok, ful-orr-gegeszeti rendelesek halmaza kovetkezett a korhazban abban a 7 napban mig tovirol hegyire kivizsgaltak. Vegul mivel minden negativ volt a foorvos (vendegem fonoke) gondolta hogy orr valadekot meg nem vettek... Annak meglett az eredmenye es ott bujkalt neki a streptococcus bacilus.... Nagy nehezen de meg lett! A kezelesunk ugy mezett ki hogy az immunerositok ami a bromhowaxom es isoprinosin +orrszivo napi minimum 15 alkalommal es cyloxan nevu antibiotikumos szemmcsepp amit az orraba kellett nyomnom!
Az immunerositok mint megtudtam vendegem fonoketolvugy hatnak (multi vitaminokkal egyutt) hogy pl a bromhowaxom a leggyakoribb 14-17 betegseg egyvelege igy megismerteti a szervezetet nagyon nagyon pici adagokban vele es a betegseget mar nem fogja felvenni. Mint a vedooltas csak kis adagokban.
Multi vitaminok: neveloapam leukemis. Egy eleg jo korhazba be tudtuk juttatni es ott kerdeztuk a haematologus foorvost hogy valami vitaminnal segithetunke neki nehogy fertozest elkapjon (mert a kemo idoszak utan az halalos lehet ranezve) azt mondta eszunkbe ne jusson mert a multivitaminok poritott virusok tomkelege es ha az ember elkezd szedni egy.multi vitamin keszitmenyt akkor ezert van az hogy 1 heten belul le is betegszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!