Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Pelenka gomba volt valakinek?

Pelenka gomba volt valakinek?

Figyelt kérdés

Kislányom bölcsödés 2 éves...

Én azt hittem, hogy pelenkakiütése van... Vettem rá sudocreamet itthonra is bölcsibe is. Ma reggel mondta az ovónéni, hogy nem kiütés, hanem pelenka gomba. :(

Ti hogyan kezeltétek? Mennyi idő alatt múlt el?

Köszönöm.

#pelenkagomba
2015. máj. 29. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Candibene Teva krémmel kentem naponta háromszor. Jó a canesten is. Nagyon rovid idő alatt néhány nap alatt elmult. De utana is folytatni kell a betegtajekoztato szerint 2-3hetig. Utana ritkábban kentem. Sajnos hamar kiújul ha nem cserélik gyakran a pelust.
2015. máj. 29. 08:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

Te milyen gyakran kented? vagy minden pelus cserénél?

2015. máj. 29. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen nálunk is volt gomba a pelus alatt. Először én is azt hittem pelenkakiütés, de nem múlt el és a doki mondta hogy gomba.

Nem kell megijedni, canestennel kenegettük napi 3-szor és nagyon hamar elmúlt!

2015. máj. 29. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. máj. 29. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Napi háromszor kentem reggel este fürdés után és valamikor Napközben. De minden pelenkazasnal be kene kenni rendes krémmel akkor hamarabb mulik. Ha van ra lehetoseg kis időre le kene venni a pelust hogy szellozzon.
2015. máj. 29. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Leírom a tapasztalataimat hátha valakinek hasznos lesz ha rákeres. :)

Úgy csináltam, hogy naponta 3x kentem canestennel és csak alváshoz pelusoztam be akkor meg sudocreammel kentem.

Nagyon ügyi volt a bilizéssel, meg is lepődtem. :)

ma van a 4. nap, hogy kenem és a vörösség teljesen lement neki, nem terjed, olyan mintha már csak a sebecskék maradtak volna.

2015. jún. 1. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!