Extrém módon korpásodik a hajam és már az arcom is ugyanúgy kopik, hámlik (száj környék, áll) volt valakinek már ilyen?
Arcod mosd, hidratáld naponta többször.
A korpára van gyógyszertárban (méregdrága) gyógyszeres sampon. Az elméletileg eltünteti a problémát. De utána is érdemes korpásodás elleni samponnal mosni rendszeresen mert simán visszajön.
nekem is elég sok bőrbajom volt, még valamennyi van is, de nagyon sokat javult, hogy elhagytam a cukrokat, konzerveket, stb. amiket általában el kell hagyni.
az arcom ettől teljesen rendbejött, pedig előtte nagy pattanások, hámlás, piros foltok, minden volt.
a korpa az is baj, de én végülis azt találtam ki, hogy szódabikarbónával meg rendes szappannal mosok hajat, és így minimalizálódott az egész. ráadásul sokkal ritkábban kell mosni a hajamat.
valójában tényleg nagyon sokat kellett változtatni az étrendemen, még a húst is elhagytam egy időre, de nekem nagyon megéri, hogy nem kell szenvedni állandóan a bőrömmel, nem kell alapozó meg semmi. nem kell bőrdokihoz járni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!