Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 8hónapos a kisfiam és 3hete...

8hónapos a kisfiam és 3hete szájpenésszel küszködünk! Kaptunk rá kenetet, de nem használ! Valakinek valami tippje? Hogy hogy lehet el tüntetni ezt a gomba félét?

Figyelt kérdés
Tudom hosszas folyamat,de annyira csunya reggelente a szája belül mikor fel kel,hogy rossz bele nézni is!Ha valaki tud valami jó modot kérem írjon!
2010. febr. 5. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. febr. 5. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:

First!!! Ez egy aloe vera készítmény a forever living product forgalmazza és csodákra képes!!!

Nagyon drága de hatásos volt nálunk: szájpenészre ,aftára, bárányhimlőre!

Egy kétgyerekesanyuka!

2010. febr. 5. 08:35
 3/8 A kérdező kommentje:
az az aloe first az van itthon de azt csak be permetezem a szájába vagy azt is géz lapra kell nyomni és be kenem neki?
2010. febr. 5. 08:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak:Igen a rózsamézet kaptuk mi is de nem használ!Minden étkezés után be kenem a száját le is szedi,de 3-4óra múlva újra látszik!
2010. febr. 5. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is majd nem egy hónapig tartott, mindig visszatért a szájpenész. Végül is legyőztük: mindent fertőtlenítettem, minden érintkezés után, ami a szájához ért(cumisüveg, cumi, kezét letöröltem/megmostam, kedvenc játékok, stb). Rózsamézzel kenegettem. Ennyitől sikerült elmulasztani. De esetleg meg lehetne kérdezni az orvost, hogy nincs-e valami belsőleg használható szer, olyasmi, mint a normaflore, vagy a restore, hátha segítenének a gyógyulásban. Jóbbulást
2010. febr. 5. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Második vagyok:

A firs-t bele kell fújni a szájába de ahányszor csak lehet! Nekünk amikor aftás volt a lányom mindíg ott volt a szobába és amikor csak eszünkbe jutott fujtunk( volt hogy óránként 3-4 alkalommal is)! Már ő hozta és mutogatott a szájába:-)))

Neki is jóleső érzés volt utána, mivel fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatása van:-)

Jobbulást!!!

2010. febr. 5. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
A szájpenészt nem csak kenni kell,hanem ledörzsölni,h a gombatelepek eltűnjenek.Lehet,h ezért nem használt.
2010. febr. 5. 09:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak:

Letöröltem neki teljesen szájpadlása nyelve ínye szája mindenhol ahol csak lehet!De majd csak el múlik már mert szegény mindig sír mikor kenni kell és össze szorítja a kis száját!Nézni meg rossz,hogy ordít de sajnos muszáj kenni!Nem sok sikerrel járunk!

2010. febr. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!