Van itt anyuka akinek a gyermeke kis korban pl 1 évesen csináltak neki vese izotópos vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Lányomnak akarják mert húgyuti fertőzése volt és hogy nem e károsodott stb. Hallottam mozdulatlanul kell feküdni akkor altatni fogják?....remélem nem...
2015. máj. 28. 14:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Itt vagyok!

Hát elég fura találkozás volt a dr nővel.....Bementem az osztályra és meg sem ismert aztán mikor mondtam miért vagyok itt rögtön kérdezte és hogy vannak?

Vizelettenyésztés szuper :) Szó se esett az izotópos vizsgálatnak de hát hogy is esett volna ha meg sem ismert egy olyan anyukát aki fizetett :((( Két hét múlva kontroll vérvétel vizelet.Azért biztos keresek egy nefrológust mert amit kaptunk nevet telefonszámmal az neorológus.

2015. máj. 31. 17:13
 22/28 anonim ***** válasza:

A tenyésztésetek negatív lett? De jó! Eszedbe se jusson többet a vizsgálat.

Én lehet elvinném magánúton egy nagyon jó ultrahangoshoz, nézze meg alaposan.

2015. máj. 31. 21:35
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen negatív lett a tenyésztés :) Ahogy lesz lehetőség elmegyünk Abonyba Homoki Ildikó dr nőhöz /nagyon jó ultrahangos/Mindig van valami most jelenleg a nagyobbik légcsőhurutos ami visszajáró neki :( de a héten vagy a jövőhéten menni fogunk ultrahangra.
2015. jún. 1. 15:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Jobbulást a nagyobbiknak!
2015. jún. 1. 21:13
 25/28 A kérdező kommentje:

leírom mi is történt azóta hát ha valaki megnézi :)

Kértem beutalót ultrahangra egy jó szakemberhez.Tegnap voltunk nála.Ő gyermek háziorvos és gasztroenterológus.Megnézte a lányom oda adtam a papírokat neki amit a kórházban kaptunk.El kezdi mondani hogy vesemedence gyulladása volt igen látja.....erre én dr nő hugyuti fertőzése volt meghatározatlan helyen.Csak nézett rám és mi is rá.Akkor most mi baja is volt a lányomnak?!Mi házi orvosunk aki jóban van azzal a dr nővel akihez tartoztunk a kórházban ő is azt mondta vesemedence gyulladás.A kórházi pedig hugyuti fertőzés meghatározatlan helyen és közben kiderítettem hogy nefrológus....teljesen kivagyok én ezt már nem értem.

Annyit mondott az ultrahangos hogy be kellett volna oltatni bárányhimlő ellen de ugye a mi dr nőnk nem oltotta mondván járvány van.Ez mind elkerülhető lehetett volna azzal az oltással.Szó sem lehett izotópos vizsgálatra azt akkor kellett volna nem 3-4 hónappalkésőbb.Jobb veséjén látszik hogy volt beteg.De sem tágulat se semmi.Teljesen kiakadt az ultrahangos dr néni hogy olyan sokáig szedették az antibiotikumot stb

Hétfőn kapná meg az agyhártya elleni oltást ami nem kötelező de jó kapja.Ha most azért nem oltotta be himlő ellen mert járvány van és ezt meg beadja amit lehet még nem kellene....

Pont rossz időben volt himlős amikor az immunrendszer változik és lehet nem is védett ha nem majd újra kijön rajta....:(Borzasztó ez az egész!

2015. jún. 13. 11:07
 26/28 anonim ***** válasza:

2x is elolvastam, amit írtál, de nem értem. Hogy jött ide a bárányhimlő és az elleni oltás? És akkor nem is volt neki coli fertőzése? Vagy volt és ez ment rá a veséjére?

A meningococcus ellen oltatnátok? Szerintem az nagyon fontos a piciknek. Az is!

Azóta egyébként mi is voltunk kontrollon. Mivel a mostani eredmény is negatív lett, így már nem szükséges a havonkénti leoltás, csak akkor kell csináltatnunk, ha lázas beteg.

2015. jún. 13. 13:18
 27/28 A kérdező kommentje:

Siettem írni így lehet hogy értelmetlen amit írtam.

Bárányhimlős volt 300-400 pötty immunrendszer legyengülve és ezért lett neki hugyuti fertőzése vesemedence gyulladása.... Szövődményes lett.De volt coli baktérium a vizelet tenyésztés kimutatta vagy is az is volt a többit nem mondták mert az volt túlnyomó részt .A meningococcus oltásra gondoltam....és arra hogy a himlő elleni oltást nem adta be mert veszélyes járvány alatt/pedig ha a tesón kijön az első pötty akkor az anyukának 48 órája van eldönteni hogy beoltatja e azokat a testvéreket akik még nem voltak/ akkor ez az agyhártya elleni nem veszélyes neki még most hisz most volt nem rég beteg?!/ezt szerettem volna megkérdezni/Gondolom nincs össze függés.Csütörtökön voltunk laborba és minden oké szerencsére csak a veséjén ultrahangon látszik hogy beteg volt.

Ez van a leleten hogy a jobb vese nagyobb valamivel de semmi kóros nincs.

Annyit mondtak még a kórházban hogy mivel himlős volt az immunrendszere nagyon gyenge és számítsunk kb 6 hónapra mire vissza áll addig vigyázni kell rá mert fogékony minden betegségre.

El kezdtük enni a tőzegáfonya szirupot biztos ami biztos..ártani nem árt.

2015. jún. 13. 13:56
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát, nektek sem egy sétagalopp az életetek!

Kerestél nefrológust? Érdemes lenne megmutatni neki a kislányodat.

Én nagyon fontosnak tartom az oltásokat, a bárányhimlő ellen most készülünk oltatni, már a recept is megvan.

2015. jún. 13. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!