Kórházban lehet kérni ingyenesen teljes vizsgálatot csak úgy? (vér, szív, máj, vese)
Fizetősre! igen.
Egészségbiztosítás Pénztári (OEP) támogatás terhére történő kivizsgálásra NEM.
Ahhoz hogy igénybe tudd venni az OEP támogatást (számodra, ingyenesek legyenek a vizsgálatok), megfelelő szakorvosi pl. Belgyógyász (esetleg háziorvosi) BEUTALÓ-val kell mened!
A másodiknál a pont! Sajnos a mai világban az a tendencia, hogy nem adogatnak csak úgy beutalót az orvosok mindenhová... Maximum ha NAGYON nyomós ok van rá...
Nekem egy évbe telt, mire kaptam beutalót az endokrinológiára, holott teljesen egyértelmű volt, hogy anyagcsere és nőgyógyászati gondjaim is vannak, mindkettőre gyógyszert szedtem, mégsem akart sem a nőgyógyász, sem a háziorvosom beutalót adni, hiába kértem őket többször is, csak egymásra mutogattak, hogy "majd a másik ad"... Végül a helyettes háziorvos adott, és az endokrinológiai vizsgálaton pedig kiderült, hogy mindössze egy lépcsőfok választ el a cukorbetegségtől...
Ha a másik két orvoson múlik, lehet, hogy már cukorbetegen jutok oda... Manapság ha az ember nem elég erőszakos, vagy nincs elég pénze magán vizsgálatokra, akár bele is halhat mire eljut oda, hogy valaki tényleg foglalkozzon a problémáival...Szégyen...
Szerintem Téged sem fognak csak úgy beutalni kivizsgálásra.De persze ha van elég pénzed, hogy megfizesd a magán orvosokat, akkor minden további nélkül kivizsgálnak.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!