Miket vigyek a kórházba? Gyermekemnek vese műtétje lesz
Szia!
Igaz én felnőttekkel dolgozom,nem gyerekekkel,de ezek azok a dolgok,amiket mindig mondunk a hozzátartozóknak,hogy fontos.
pizsama (2 garnitúra legalább)
Napközbére kényelmes ruha
Több váltás alsó nadrág/bugyi,zokni
papucs esetleg még egy kinti cipő
évszaknak megfelelően kabát/köntös
törölköző,zsebkendő,konyha ruha sem árt
Tisztálkodási felszerelés
Wc papír/nedves törlőkendő,szalvéta
evőeszköz,pohár,bögre,esetleg kis tányér,mert nem mindenhol tudnak adni pl a reggelihez
Talán ezek a legáltalánosabb dolgok,ezen felül amit ti jónak láttok.Nem tudom mekkora gyermekről van szó?
Mesekönyvet minden mennyiségben. Rajzolni, filcet(szerintem háton azzal is tud rajzolni) papírt. Vagy ha van Aquadoodle, az is szuper ugy. TV-t érdeklöd meg, ha nincsen, vagy hogy ne zavarjatok mást akkor laptop, telefon, tablett, vagy hordozható dvd lejátszó.
Foglalkoztató könyvek, matricás könyvek...
Ami talán még kimaradt, hogy szivacs és mosogatószer, hogy el tud mosni a tányért poharat, evőeszközt.
Esetleg végig gombos pizsi felső, mert azt akkor nem gombolod be végig, és elférnek a csövek is. Ha meg esetleg nem engednek ott ráadni pizsamát, vigyél magaddal valami jó meleg takarót, amivel be tudod majd takarni.
Ami még eszembe jutott, hogy lehet hogy az altatás miatt aznap nem ülhet fel (hogy ne hányjon), viszont vizet meg lehet hogy kaphatna már, lehet jó lenne valami szívószálas itató, amiből könnyebben tud inni. Bár nem tudom mikor kaphat egyáltalán majd inni, infúziót biztos hogy kötnek be neki.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!