Miért van az, hogy a rendellenes nemi szervvel született fiú babákat lánnyá operálják?
pontosan:
kezdetben mindkettőnek egyforma hímvesszőszerű szerve van, a lányoké visszafejődik, a fiúknak meg lesz zacsijuk.(a lányok nunija visszafejlett hímvessző fej látható is a "hasonlóság".)
a dőlésszögéből tudják UH-n már 11. terheshéten eldönteni hogy fiú vagy lány.
a fő kérdést nem értem nem tudok ilyenről hogy rendellenes szervek meg operációk.
Gyereksebészeten dolgozom és nem így van ahogyan te mondod. Magyarországon a végsőkig küzdenek azért, hogy használható legyen penis. Komoly műtétsorozatokon kell olykor átesni, amik évekig eltarthatnak.
Amire te gondolsz az szerintem a hermafroditizmus, de az sem egészen úgy történik ahogyan te leírod.
valszeg azokat műtik lánnyá akinek nem lett zacsija, mert a fiú nem kilakulásáért egy hormon(anyai testben termelődött vmi)felelős a zacsi kialakulásáért.
ha ez nem történt meg akkor egyszerűen arról van szó, hogy ne fejlődött vissza az embrió hímvessző szerű szerve női nemi szerv alakúra, tehát az embrió lány(szerintem az anyai szervezetben termelődött hormont is nézik ami a nem kialakulásáért felelős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!