Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Sos kerdesem lenne. Nagyon el...

Sos kerdesem lenne. Nagyon el vagyok keseredve mennyi az eselye annak hogy elkaptam a rozsahimlot?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok es ma kiderult a keresztfiam rozsahimlos es en erintkeztem vele sot egy felig megevett fankjat en ettem meg mielott meg nem tudtuk hogy himlos. kislanyom is jatszott vele. jovo heten amugy is kell mennem vervetelre remelem az kimutatja ha baj van de azert remenykedem bene hogy nem. szerintetek elkaptam es ha igen mi lesz a kovetkezmenye es a kislanyommal mit csinaljak mert ha a vervetel kimutatja hogy nem vagyok rubeolas attol meg a kislanyom lehet az. van ki vallalja hogy vigyaz ra meg eltelik 2 het mire gondolom mar jelentkeznenek a tunetek! mit tegyek?
2015. ápr. 30. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha 27 éves vagy, és Magyarországon nőttél fel, akkor 100 százalék, hogy be vagy oltva rózsahimlő ellen! Inkább azt nem értem, hogy a kisgyerek honnan kaphatta el, szerintem ez a betegség már el is tűnt errefelé. Nem lepkehimlő véletlenül?
2015. máj. 2. 11:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi újság? Mit mondott a doki?
2015. máj. 5. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!