Gyógynövényes talptapasszal csinált már valaki babának, vagy kisgyereknek oltáskivezetést? Hogyan kell?
Ha a gyermeked egészsége a legfontosabb akkor fordulj tanult szakemberhez.
Jelen esetben ORVOShoz!
A természetgyógyászos gyógynövényes oltáskivezetős kuruzslásokat pedig gyorsan felejtsd el, mielőtt még kárt okozol ezzel az ostobasággal a gyerkőcödnek!
Kedves Kérdező!
Az előző két kommented és kérdésed alapján teljesen egyértelmű, hogy a modern, tudományos alapokon nyugvó gyógyászathoz minimális mértékben sem értesz.
Ezt nem szemrehányásként és még csak nem is negatívumként említem.
Te nyilván más területen, más szakmában vagy otthon és vagy annak a területnek vagy területeknek az átlagosnál jobban ismerő szakértője.
A gyermeked egészsége és biztonsága érdekében megkérlek rá, hogy a
- bedöglött kocsidat ne a hentessel akard megjavíttatni
- az elszakadt cipődet ne a gyógyszerészeddel akard megvarratni
- pszichológiai szaktanácsért ne a villanyszerelőhöz fordulj
- és gyógyászati kérdésekben ne "tapaszos" meg piócás emberek sarlatánságait vedd alapul! :-)
Vagy ha a kocsidat eddig is autószerelőnél javíttattad, a szakadt cipőidet a cipésznél varrattad és lelki segélyért is inkább pszichiáterhez fordultál egyszerűen nem értem miért nem orvoshoz azaz szakemberhez fordulsz egészségügyi kérdésekben???
Ráadásul nem is a saját hanem az életed értelmét jelentő, számodra talán a legfontosabb személy, a gyermeked egészsége érdekében...
Mi okod van feltételezni azt a sok, már elnézést végtelen ostobaságot az orvosokról és gyógyszerekről amiket itt összeírogattál?
Az adott területről az ismeretek hiánya önmagában nem indokolja a fenti butuska állítások egyikét sem.
Előre is kérlek, ne haragudj a hangnememért, nem veszekedni akarok, hanem inkább vitázni, mint eltérő véleményű normális ember, de az oltásellenes érveidet egyszerűen nem tudom hová tenni.
Vegyész vagy. Tanult ember ezek szerint. Akkor hogy lehetsz azon az állásponton, hogy a védőoltásoknak nincs hatása? Hogy lehet az a fő érved, hogy nincs diftéria? Miért nincs, tán nem azért, mert a lakosság átoltott? Szerinted, ha megszüntetnék az oltást egy az egyben, akkor nem térhetne vissza? Addig könnyű oltásellenesnek lenni, míg a többi gyerek be van oltva, tehát járvány nem nagyon tud kialakulni, így az oltatlan gyerek se fertőződik meg (őket nevezik a csúnya ANTSZ-esek potyautasnak, ami rendkívül otromba szó egy ártatlan kisgyerekre). De ahogy egyre több lesz az oltatlan gyerek, igenis térnek vissza kiirtottnak hitt betegségek, olvass utána, Amerikában gyerekek haltak meg kanyaróban, mert sokan már feleslegesnek tartották az oltást.
Antal Vali adja hozzá a nevét? Az ő neve mit jelent számodra? Nekem az összeesüvéselméleteket általában. Aminek van jó oldala is, mert bizonyosan vannak olyan témák is, ahol igaza van, de rendkívül kártékony tud lenni, ha nincs. Én nem venném készpénznek minden szavát, legalábbis ha oltásokról van szó.
A tapasz működését nem tudom igazán elképzelni egyébként. Hogyan működik, mi a mechanizmusa?
A másik nagy probléma, hogy egyáltalán van-e bárminemű kimutatható hatása? Honnan lehet tudni, hogy kivezetés nélkül az oltásnak biztosan szövődménye lett volna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!