Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Külföldön színes takonnyal...

Külföldön színes takonnyal lehet vinni a gyereket bölcsibe,oviba?

Figyelt kérdés

Már több helyen olvastam,hogy ez önmagában nem jelent semmit,nem jelent automatikusan bakteriális felülfertőződést,és nem is fertőzőbb,mint a vizes takony.

Ahol éltek,mit tapasztalatok ott is ennyire rajta vannak a témán,mint Magyarországon?

ma 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hollandia: nem, színessel nem lehet
ma 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy váladék a neve.
ma 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

színes takony :DDDD

Luxemburg: lehet vinni. amivel nem lehet vinni (most csak az intézmény szempontját írom, nem azt, hogy én szülőként mivel nem viszem): láz, hasmenés/hányás, kiütés, kötőhártyagyulladás.

én amivel nem viszem (a fentieken túl): elesettség, hőemelkedés, nagyon erős felső légúti tünetek (de ezt a hangulata fényében megfontolom, mert ha mellette teljesen jókedvű és aktív, akkor viszem).

ma 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy hol élsz a beteg gyereket ne vidd közösségbe! Nem nézik sehol sem jó szemmel. És éltem már néhány országban.
ma 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!