Elkapott az apjától valami virust vagy nem tudom mit a 10 hósom. Köhög,bevan dugulva az orra. Holnap délutan tudom vinni orvoshoz,addig hogy segítsek neki? Szívom az orrát,de nem bir pihenni se
Figyelt kérdés
jan. 13. 08:32
1/7 anonim válasza:
Párásíts hidegpárásítóval éjszakára, ha zavarja a köhögés, orrcsepp, orrszívás és ennyi. Sok ilyen lesz még, ne aggódj. :)
2/7 anonim válasza:
Adj neki orrcseppet, mehet parasito, inhalalas.
Igazabol ezeken kivul az orvos se fog szerintem erre felirni semmit se.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó,jó,csak első gyerek,első köhögés,nah értitek
jan. 13. 09:19
4/7 anonim válasza:
Nem, nem értjük. Első gyerek nem egyenlo idiota anyával, aki ráadásul mindenért az apát hibáztatja.
5/7 anonim válasza:
Csak megfàzott. Nincs mit tenni, orrspray, váladékoldó, inhalálás,stb, majd elég akkor vinni orvoshoz ha csúnyán köhög, belázasodik, stb
6/7 A kérdező kommentje:
4# de remélem 7 évesen megtanul majd olvasni
jan. 13. 18:30
7/7 A kérdező kommentje:
5#Már lázas
jan. 13. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!