Miert mindig unnepekre betegszki le az ovodas nagycsoportos gyerekem? :-) Mikulas:Beteg. Karacsony:Beteg, az oviba a varva vart Farsang:Beteg. Itt a Husvet, ejszaka 2 ora :lazat csillapitok es figyelem a gyereket:Beteg
Figyelt kérdés
Raadasul en ma,holnap reggeltol estig dolgozom.
Egyebkent nem beteges a kislyanyom,de mit mondjak,ha ket napja a viszarba ,hidegbe kiviszik oket a huzatos ,arnyekos udvarra egy orara szaladgalni?Ugy suvitett a szel ,hogy egymas hangjat nem hallotak.
Karacsony elott a minusz 8 fokba szinten?
Neha az az erzesem,hogy szandekosan teszik:(
Ertem en,hogy kell a friss levego,de nem minden aron,hogy utana egy hetig beteg legyen a gyerek.
Nagyon,de nagyon szomoru vagyok
2015. ápr. 4. 02:38
21/23 anonim válasza:
19!
Majd kérd el az ovitokban a nevelési tervet és nézd meg mit ír a szabadlevegos foglalkozasokrol.
22/23 anonim válasza:
Én viszont 1-2 könyvet ajánlanék neked a betegségekről. Lehet struccpolitikát játszani, csak nem biztos,hogy megéri. Attól még, hogy csak azok válaszát köszönöd meg, akik a te igazadat fújják, majd alkalomadtán gondolkozz el, mi nincs nálatok rendben, miért vannak problémái a gyereknek.
23/23 A kérdező kommentje:
Neked is koszonom szepen a valaszt:-) :-) :-) !
Kellemes Husveti Unnepeket is kivanok:-)
2015. ápr. 4. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!