4 éves kislányom órák óta hány, most már csak epés jellegű és fél óránként ébred fel rá, elaludhatok mellette, vagy jobb ha egész éjszaka ébren figyelem?
Bátyussal indult két napja, vele egy hányós éjszaka után hajnalban ügyeletre mentünk. Meg is kaptuk a magunkét érte. Később jött a láz és a hasmenés, majd hirtelen jobban lett.
Van itthon hányós gyereknek való kúp, Hipp ivólé, lázcsillapító stb. Most már lassan ha nem hány el fogom kezdeni itatni lassan.
A bátyussal két éjszakát végig fent voltam, holnap és holnapután 12 órás éjszakai műszakban leszek... attól tartok ma éjszaka a fáradtságtól előbb- utóbb elalszom.
ne akkor kezd el itatni amikor már nem hány!!! látod, így is hány, csak epét... ha meg iszik, míg nem jön ki, addig is szívódik fel! Egy icipici sót tegyél minden pohár innivalójába! és a legjobb a szőlőlé, heim pál kórház honlapján találtam, nekünk nagyon "bejött" a szőlő!
szerintem ha egy órája már nem ébred, akkor lefeküdhetsz.
de pont azért mert kimerült vagy, azért azt várd meg, hisz nem biztos, hogy felkelsz rá ha már napok óta virrasztasz! apát meg vágd kupán, miért nem segít? :S
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!