Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kihez lehet fordulni hasmenése...

Kihez lehet fordulni hasmenéses betegséggel ha a háziorvos nem tesz semmit?

Figyelt kérdés
Kislányom már több mint 2 hete hasmenéstől szenved,már többször jártunk a háziorvosnál,aki elöször széntablettát irt neki és diétát rendelt el.A széntabletta mind elfogyott a diétát is tartottuk egy darabig( most már adok neki pár napja rendes ételt),volt is javulás pár napig,de mindig visszaesik! Ma is már 4-szer volt Wc-n! Mikor visszamentünk és mondtam neki hogy már a diéta alatt is ilyen ingadozó volt az állapota hogy hol jo hol rosszabb,az mondta hogy mert nem tartom rendesen a diétát neki! De meddig koplaltassam szegény gyereket? Már hetek ota nem evett semmi főtt ételt kivétel persze a krumpli. Már teljesen elvagyok keseredve,tud valaki valami jó ötletet adni mit tehetnénk még? Kihez forduljak... Ja és felkerestem egy másik gyerekorvost ő is azt mondta hogy semmi komoly és ne tartsam ennyire szigoruan a diétát,adjak neki még egy hetet és rendbe jön. De mire reménykednénk hogy na most már talán van javulás,arra mindig jön a visszaesés!:-( De mitől??

2015. márc. 28. 16:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha jár még itt valaki,csak leírom hogy ma ujra lementünk a háziorvoshoz és mondtam neki hogy most már mindenképpen kellene egy székletvizsgálat,így nagy duzzogva kért eggyet,de azért mellé tette hogy ugyse lesz benn semmi,mert akkor nem lenne ilyen váltakozó hogy egyszer van neki egyszer nincs! Holnap adom postára az "anyagot",remélem most már kiderül mi a baj...
2015. ápr. 1. 18:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Negatív lett a székletvizsgálat eredménye. Ugyhogy nem tudom mi a baj ugyszintén...
2015. ápr. 8. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!