Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem tudok menni dolgozni,...

Ha nem tudok menni dolgozni, milyen betegséggel irassam ki magam az orvosnál?

Figyelt kérdés

Nem szoktam lógni soha, és most sem, más okból lenne szükségem 1-2 hétre, bár most nem szeretném leírni, de az a gond, hogy szabadságom nincsen csak két nap.

Szóval kellene valami, amit nem lehet spontán ellenőrizni (mint a láz amit megmér vagy a torok amit megnéz)

2013. nov. 7. 21:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
83%
Idegösszeroppanásra szoktak ilyenkor hivatkozni, de az inkább egy évre szokott szólni, nem hetekre. De valami ilyesmi irányba gondolkodj.
2013. nov. 7. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt hogy enyhén pirosra bekened mondjuk a lábszáradat és aztmondod hogy ráestél vagy belerugtál valamibe és valószínűleg megzúzódott.Ha jól tudom a röngen a zúzódást nem mutatja
 3/11 anonim ***** válasza:

Csak olyan ötletem lenne, amivel kórházba küldenének kivizsgálásra.

Olyan nem igazán van, hogy 1-2 hétre úgy kiírnak, hogy nem kell kivizsgálásra, kontrollra menned.

4/11 anonim ***** válasza:
Ha, az idegösszeroppanás nem rossz, de akkor vonulhat be a pszichiátriára.
2013. nov. 7. 21:52
 5/11 A kérdező kommentje:

az mondjuk nem a világ vége ha el kell mennem kivizsgálásra, elvégre nem vonhat kérdőre csak mert nem találtak semmit.

de tény hogy jobb lenne valami beállt a derekam szerű, csak az 19 évesen viccesen hangzik.

2013. nov. 7. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
migrén(nem tudja ellenőrizni)
2013. nov. 7. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Megy a hasad pár napja, 2-3x hánytál is. Előtte ne aludj, max 2-3 órát, hogy vacakul nézz ki. Nem tudják ellenőrizni, egy hétre talán kiírnak.
2013. nov. 7. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Ne hangzik viccesen.

Mondhatod azt, hogy nehezet emeltél és rosszul... ezért "beállt a derekad" vagy hasonló.

2013. nov. 7. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

Migrén miatt nem fogják kiírni :D Nekem aurás migrénem van, ilyenkor jobban szeretek lelépni melóból, mert nem látok semmit, de ez pár óra alatt elmúlik aztán jó esetben nem találkozunk hetekig, hónapokig.

Nem tudod simán megkérni a dokit, hogy kellene szabi és írjon ki? Enyém tuti simán kiírna, bár én munkamániás vagyok. Odaadjam a szabadságom?:D :)))

2013. nov. 7. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen, a hasmenés a legjobb ötlet, azt nem tudják ellenőrízni, viszont dolgozni elég körülményes úgy menni, hogy 5 percenként telef*sod a wc-t...ha van egyáltalán munkahelyi wc :)
2013. nov. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!