Ha nem tudok menni dolgozni, milyen betegséggel irassam ki magam az orvosnál?
Nem szoktam lógni soha, és most sem, más okból lenne szükségem 1-2 hétre, bár most nem szeretném leírni, de az a gond, hogy szabadságom nincsen csak két nap.
Szóval kellene valami, amit nem lehet spontán ellenőrizni (mint a láz amit megmér vagy a torok amit megnéz)
Csak olyan ötletem lenne, amivel kórházba küldenének kivizsgálásra.
Olyan nem igazán van, hogy 1-2 hétre úgy kiírnak, hogy nem kell kivizsgálásra, kontrollra menned.
az mondjuk nem a világ vége ha el kell mennem kivizsgálásra, elvégre nem vonhat kérdőre csak mert nem találtak semmit.
de tény hogy jobb lenne valami beállt a derekam szerű, csak az 19 évesen viccesen hangzik.
Ne hangzik viccesen.
Mondhatod azt, hogy nehezet emeltél és rosszul... ezért "beállt a derekad" vagy hasonló.
Migrén miatt nem fogják kiírni :D Nekem aurás migrénem van, ilyenkor jobban szeretek lelépni melóból, mert nem látok semmit, de ez pár óra alatt elmúlik aztán jó esetben nem találkozunk hetekig, hónapokig.
Nem tudod simán megkérni a dokit, hogy kellene szabi és írjon ki? Enyém tuti simán kiírna, bár én munkamániás vagyok. Odaadjam a szabadságom?:D :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!