Kihez lehet fordulni hasmenéses betegséggel ha a háziorvos nem tesz semmit?
Nem tudnád elvinni a kórházba a gyerekosztályra?
Ott hátha komolyabban vennék a problémát. Ha valóban tartottad eleinte szigorúan a diétát és akkor sem volt javulás és már több, mint 2 hete tart, akkor én nagy valószínűséggel nem vírusra tippelnék, hanem valamilyen baktériumra, ami meg egy széklettenyésztéses vizsgálatból egyből kiderülne és lehet, kapna egy normális, célzott kezelést és helyre jönne.
Probiotikumot egyébként adtad-adod neki? Az is nagyon sokat segíthet.
De már egy több, mint 2 hete tartó hasmenésnél én sem ülnék otthon nyugodtan. Egy vírusos hasmenés pár nap alatt átmegy az emberen, ami ilyen hosszú ideje tart, ott szerintem valami más van a dologban.
Kedves utolsó!
Nem tudom olvastad-e a kérdező magyarázatát, de a háziorvos nem akar foglalkozni a gyerekével, csak legyint rá!
Nyilván nem akarja a kérdező sem kórházba utaltatni a gyerekét, csak szeretné, ha végre valaki foglalkozna a problémájukkal! És lehet, ezt a kórházban megteszik!
Kedves 7. válaszoló! Igen, olvastam a kérdést. Kórházban dolgozom, ezért tudom, hogy nem sok helyen engedik az ambuláns széklettenyésztést. Ez a háziorvos feladata. Ha ő nem foglalkozik a gyerekkel, és a szülőben megrendül a bizalom, vagy elégedetlen vele, akkor háziorvost kell váltani (ha van rá lehetőség).
Mindenesetre köszönöm az igen kellemes hangvételű válaszodat!
"és a szülőben megrendül a bizalom, vagy elégedetlen vele, akkor háziorvost kell váltani (ha van rá lehetőség).
Mindenesetre köszönöm az igen kellemes hangvételű válaszodat!"
Akkor megint csak megkérlek rá, hogy olvad el még egyszer a kérdező magyarázatát! Felkeresett egy másik orvost is és az is legyintett rá!
Tehát én az ő helyében akkor is elmennék a kórházba, mert talán akkor lesz valami lépés előre és nem toporognak egy helyben, miközben a gyereknek több, mint 2 hete folyamatosan megy a hasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!