Szülés után 8 hoval volt valakinél ilyen?
állítólag a női szervezet, beleértve a "vázrendszert" is szülés után akár 1,5 évig alakul vissza(elképzeéhető hogy nem j helyre tolódnk vissza a csontok)fokozottabban kell ügyelni magunkra nem emelni nehezet, stb
(csak mert pl nekem soha életemben semmi bajom nem volt szülés után befigyelt nem is egy lumbágó!és most 10 hós és ha felemelem fej fölé meg le földig a babát(ha így játszok vele)megint gyógyszerezhetek vagy 3 napig mert kiakad, vagy csak egyfolytában fáj és nem bírok kiegyenesedni.
azt írták valahol a neten a csontkovács, meg hasonlók simán helyreteszik az ilyen dolgokat )de szerintem érdemes megvárni a 1,5 évet)
ja én is kiíyrtam ilyesmi krédést már, a guggolásról is, meg még a bokám sem oké, erre senki nem írt semmit (egészség témakörbe tettem ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!