Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Van itt olyan akinek extrémen...

Van itt olyan akinek extrémen sokat beteg a gyereke?

Figyelt kérdés
Mennyi idős?Milyen betegségei vannak?Antibiotikumot milyen gyakran szed?
2015. márc. 3. 12:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A lányom két éves korában nyáron vagy hétféle antibiotikumot kapott, még vénásat is, onnantól kezdve sorozatban volt arcüreg gyulladása, bronchitise, aztán asztmája, később hányás-hasmenés, amivel mindig kiszáradt, és persze évekig nem evett, csak annyit, hogy ne haljon éhen. Aztán jőtt a válás és iskola, és egycsapásra kivirult. Azóta alig beteg, szépen fejlődik, 11 éves.
2015. márc. 3. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
A fiam 2,5 éves múlt decemberben, november óta szinte folyamatosan beteg. 2 éves kora óra közösségbe jár, azelőtt talán kétszer volt náthás. Volt már többször hörghurut, torokgyulladás, volt bárányhimlő, tüszős mandulagyulladás, hasmenéses vírus. Most 2. hete jár újra csanába és egyenlőre bírja (lekopogom). Sok antibiotikumot szedett sajnos az elmúlt időszakban.
2015. márc. 3. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem extrèm sokat volt beteg. 1 èves születèsnapja előtt 1 hèttel kezdődött ès sorozatban hol hetente hol 2 hetente vittem orvoshoz mert mindig belàzasodott, ha a làza nagy nehezen lement akkor kontrollra visszamenve mèg a torka mindig nem jött helyre... alighogy kikeveredtünkegy betegsègből jött egy újabb... :-( Antibiotikumot olyan gyakran kapott amilyen gyakran csak lehetett...

Màr elvittem vèrvètelre ès vizeletvizsgàlatra mert annyira aggódtam.

Így telt a 2014-es èvünk.

Mindenàron fel akartam a szervezetèt turbózni vitaminnal, úgyhogy beleàstam magam a tèmàba. A gyerekorvosunk csak vitacolant javasolt, de az annyira nem győzött meg.

Vègül csak jókat hallottam a Forever Multikids vitaminról, gondoltam veszteni nem vesztek ha kipróbàljuk max. ha nem làtok eredmènyt hàt abbahagyom ès veszek valami màsikat.

Novemberben làzas beteg volt a kisfiam. Na akkor döntöttem el ha meggyógyul kezdjük a vitamint.

December 12-13.-a körül kezdtem el adni. Azóta is folyamatosan minden nap 2 szemet elràgogat (ràgótabletta).

Le is kopogom mèg eddig nàthàs sem volt. Az influenzàt is idèn megúsztuk. Pedig előtte szinte àllandóan làzas volt a fiam.

Ràadàsul születèse óta vèrszegèny volt ezèrt emelt adagban kellett adnom neki a maltofert ès a folsavat. Ennek ellenère mindig rettenetesen alacsony volt az èrtèke.

Mióta ezt a vitamint adom neki, csökkentettem direkt a maltofert a felère mert kivàncsi voltam tènyleg olyan jó-e ez a vitamin a vashiànyra is mint ahogy írtàk. Februàr 18-àn voltam vele vèrvètelen ahol direkt a vashiànyt nèztèk neki ( mondom tènyleg mindig nagyon alacsony volt neki). Mikor megjött az eredmèny azt hittem dobok egy hàtast örömömben, olllllyyyyyaaaan jó lett az eredmènye hogy az hihetetlen! Soha nem volt ilyen!!!

Nem mondom hogy ez egy csodavitamin, de hogy valami + van benne az biztos. Magasan veri az összes gyógyszertàri gyerekvitamint.

2015. márc. 3. 13:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Ja ès most 2 èves 2 hónapos a fiam.
2015. márc. 3. 13:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi számít extrém soknak, de amióta elkezdte a bölcsit a fiam szeptemberben azóta kb 1-2 hetet megy aztán 1,5-2 hetet itthon van. Ezek megfázásos dolgok, felsőlégúti nyavaják, de be is lázasodik.

Én is adom neki ezt a forever vitamint, de ugyanúgy beteg lesz. Antibiotikumont ritkán kap.

2015. márc. 3. 13:34
 6/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Az én fiam is a foreveres vitamint eszi, hát sajnos mióta kapja (betegen ugye nem, mert akkor nem lehet szedni) egyszer volt egy 3 hetes betegsége és egyszer egy 1 hetes. Adom azért, mert kéri reggel-este, de sok hatását nem látom. Amúgy neki is most 2 hete volt vérvétel, olyan tökéletes minden értéke, hogy csak na. Sajnos nálunk a közösségbe kerülés az oka a betegségeknek.
2015. márc. 3. 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Enyém is kapott FLP-s vitamint, semmit nem jelentett.
2015. márc. 3. 14:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem beteg extrém sokat a lányom, szerintem átlagos, de a forever-es vitamin nekünk se segített, ugyanannyit beteg mint előtte. Broncho waxomot is szedett, a doki ajánlotta de az se vált be.
2015. márc. 3. 14:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Kedves 3 válaszoló dettó nekünk ,a 6,5 éves kisfiam

Melyik az a vitamin???

Maltofer csepp? mert az nem vitamin!!

Mert nekünk felirta a dokinő de nem mertem kiváltani mert elkezdi és 3-4 nap és beteg lesz !!

De ettől nem beteg a gyerkőcöd mert akkor esküszöm kiváltom

Köszönöm szépen

2015. márc. 3. 14:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Nekem 2 éves kislányom 6 hónapos kora óta szinte folyamatosan beteg!Mindíg a láz!!!!Rengeteg antibiotikumot kapott már!Nagyon sokfelé jártunk kivizsgálásokra de sehol nem tudták megmondani mi lehet az oka annak hogy folyton lázas.Nem immunhiányos,ennek ellenére folyamatosan kapja a béres cseppet c vitaminnal,ill. ősszel volt 1 immunoglukan kúránk most pedig isoprinosint kap.semmi javulást nem látok nála.nagyon el vagyok keseredve.mindenhol azt mondják hogy majd kinövi.
2015. márc. 3. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!