Mit csináljak az ősztől tavaszig szinte folyamatosan beteg 3 évesemmel? Már teljesen tanácstalan vagyok!
Szia!
Mi is ezen az úton járunk, de az enyém csak 1 éves, kicsi életében, a nyarat leszámítva folyamatosan beteg. De minket elküldtek pulmonológushoz, csináltattak vérképet, nézték milyen erős az immunrendszere...ezt nálatok miért nem csinálják meg?:( Ha nagyon köhög, Ventolint adok neki, az segít! Nálunk a nátha a fő probléma, én antibiotikumos orrcseppet használok neki, de az is csak 1 hét tünetmentességet okoz:( Viszont a tengeri sós vizes spray hosszú távon segít. Ahogy a gyógyszer porlasztó is. Nektek ezeket nem ajánlották?
Nem akarom osztani az eszet, de azon kellene elgondolkozni, hogy hogyan tudnátok, és mit gyökeresen változtatni. Lehet ezügyben jó lenne beszélni dokival, kikérni a véleményét. Valamiféle jó vitamint kellene szedni, vagy lecserélni a régit. Én úgy tudom, a köptetőt nem lehet egyszerre alkalmazni köhögéscsillapítóval. Nálunk a sinupretnek semmi hatása nem volt, de a kakukkfűszirup hatott. Használjatok hársfateát, és mindent, amit eddig szedtetek, cseréljétek le. Mellesleg náthára és hörghurutra miért adnak antibiotikumot?
nem lehet valamiféle allergia? Pl. penészre (olyan helyen, ahol nem látjátok, vagy porra?).
Igazából csak tapogatózok, mi lehetne a megoldás....
nálunk ugyanez volt... 1 évig, elkezdte szedni a cetirizint, azzal helyrejött.
Immunotrofinátot ne add ha beteg, nagyon fontos, hogy beteg gyereknek nem szabad multivitamint adni, mert az felerősíti a betegséget! ha egészséges akkor lehet csak :)
és a legfontosabbat nem írtad, a c-vitamint! pont attól gyógyulna meg, erősödne meg és kerülné el a betegségeket! én már nagyobb dózisban adom a gyerekemnek, de én magam is napi többszáz mg-ot szedek
fül-orr-gégészetre vidd el és pulmonológiára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!