Miert vagyok meg mindig folyamatosan rosszul es beteg 10 hetes kismamakent? Es mikor lesz ennek vege?
Nálam is ez volt. A 15. hétig túlélésre játszottam. Még mindig vannak napok, amikor csak fekszem és próbálok nem hányni, de már élvezhető a babavárás.
18 hkkm.
A terhesség alatt gyengül az immunrendszer, ez élettani dolog. Most sajnos amúgy is ilyen vírusos, bacis időszak van, az enyhe idő ennek kedvez, a munkahelyemen is szinte mindenki beteg már november óta...
A terhesség első időszakában amúgy is sokkal fáradékonyabb az ember. Annyit tudsz tenni, hogy pihensz, amennyit csak tudsz. A sportolást meg hanyagold, most ne az elveidnek akarj megfelelni, hanem hallgass a tested jelzéseire. Majd valószínűleg eljön az idő,amikor már jól fog esni.
Az meg, hogy kinek meddig tart a terhességi rosszullét, egyéni. Általában a 12. hétre elmúlik, de én pl. mindkét terhességemnél a 18-20. hétig végighánytam az egész napot, szó szerint csak vegetáltam. (Dolgozni sem tudtam, a második babánál anyukám vigyázott az akkor 2 éves nagyobbikra, mert 2 WC-re rohanás között csak feküdni bírtam. Jobb esetben aludtam.) Nem könnyű időszak, kitartás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!