Folyamatosan úgy érzem magam, mint amikor beteg vagyok. Ez lehet a terhességtől?
Szia!
Én elég rosszul viseltem a terhességem elejét, sokszor éreztem azt, hogy itt a vég! De én az államdó rosszullét miatt, és olyan voltam, mint a betegek! De a kezeim, lábaim nem fájtak!
Győződj meg róla, hogy nem vagy -e influenzás, és ha nem lesz lázad, akkor szerintem lehet a terhességtől! Egy kis hőemelkedésed az tuti lesz, ha korai terhességed van!
Te konkrétan mit éreztél?Mihez tudnád hasonlítani?
Egyébként meg a hőm 37,2.
Én is így éreztem magam. Mint amikor egy jó kis betegségbe megyek bele, fájtak az izületeim, gyenge voltam, a végtagjaim alig bírtak el pohár vizet...
Ez bizony a terhességtől is lehet, remélejük, nem leszel beteg! Azért a hidegben vigyél be elég C-vitamint!
Boldog babavárást!
Nekem ilyen tüneteim nem voltak. Inkább rettentő feszültnek éreztem magam, mindenen robbantam, és olyan volt, mintha nem is én irányítanám a saját tetteimet.
Mivel terveztük a kicsit, és ez fura volt nekem, így mensi előtt 3 nappal teszteltem, és már akkor pozitív lett. :) Ma pedig már 26 hetes kismama vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!