Mérem a hőmérsékletem mindig de folyamatosan 37. 0 + -egy két fok ha mensim van ha nincs ha peteérek ha nem de beteg nem vagyok mit jelent ez?
Rossz hőmérőt. :)))
Biztosan jól csinálsz mindent?
37 +- egy-két fok? Te viccelsz??? A ciklus során már TIZEDFOKOK nagy változást mutatnak, nem kell egész fokokat ugrálnia. Nem is lenne normális....
Nekem pl. 36.5 az alaphűm, de 37 felett még sosem volt, legkevesebb pedig 36.2 volt. Ez így a normális. Mérj pontosan, a szabájokat betartva!
jejj, bocsánat:szabáLYokat....:)
És alaphŐ...
Figyelj, az esti hővel ne foglalkozz! Az semmit nem mutat. Normális, hogy egész nap ingadozik a hő. Mozgás, táplálkozás, hőmérséklet hatására egész nap változik.
Ciklusfigyelésnél csak a közvetlenül ébredés utáni, mindig azonos időpontban (max 30 perc eltérés)mért hőt figyeljük. Nem szabad előtte kimenni pisilni, enni, inni, semmit. Én pl. mindig 6 és fél 7 között mérem. Hatással vannak rá egyéb dolgok is, pl. nem kapsz értékelhető adatot ha későig buliztál, ittál,stb...
Ez azért bonyolultabb, mint itt sokan gondolják. Attól mert amikor eszünkbe jut, megmérjük a hőnket, semmire nem következtethetünk.Az elemzése is összetett.
Ha érdekel: www.babatervezok.otthona.net
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!