1,5 év körüli kisgyermekednek mennyi Cebion cseppet adsz napi szinten? És akkor, ha beteg?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 20:47
1/9 anonim válasza:
17 hos, 2 honapja adok neki delelotti tea italahoz 10 cseppet olyan 1-masfek dl-be. A cebion c-vitamint, nem beteg, akkor nurofent adok.
2/9 A kérdező kommentje:
:) Igen tudom, hogy c vitamin.
Azért kérdeztem, mert ha betegek a gyerekeim, akkor én nagyobb adagban szoktam adni.
2015. febr. 9. 21:06
3/9 anonim válasza:
A betegtájékoztatóban benne van, hogy 10 csepp a napi adag gyerekeknek. Ennyit adok neki, fel sem merült bennem, hogy túllépjem az előírt adagot.
4/9 anonim válasza:
10 cseppet, akkor is, ha beteg, nem többet.
5/9 anonim válasza:
Igen valóban 10 csepp , de ha beteg emelni szoktam dokinő is ezt mondta mivel akkor hamarabb tullesz a betegsègen!!
10 csepp reggel meg este
6/9 anonim válasza:
10 cseppet kb másnaponta, ha beteg akkor naponta, és nekünk kimondottan nem ajánlotta a dokink hogy többet kapjon, megterheli a vesét.
7/9 anonim válasza:
10 csepp annyi, mint halottnak a csók. Az nem sokat ér, persze a semminél több.
Én nem veszek Cebiont már nagyon rég, a 2 évesemnek vízben/teában oldott aszkorbint adok napi 200-300 mg-ot, ha beteg lenne akkor többet, de ez nem szokott előfordulni nála.
Mióta szedi fél éve, egyszer volt lázas, akkor is 1 délután lázasodott be, másnapra elmúlt.
Ennyit ér a megfelelően adagolt C vitamin.
8/9 anonim válasza:
Az én gyerekem 10 csepp mellett sem beteg.
9/9 anonim válasza:
kb. 5-6 cseppet mindennap és 10 csepp körül, ha betegek. + Flavont kapnak, 16 hónaposak, egyszer voltak betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!