Cebion cseppet adtok a babátoknak egész télen minden nap? 3 hónapos. Vagy csak ha beteg? Hogy adjam neki?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 12:35
1/7 anonim válasza:
Adhatsz neki,hiszen az c vitamin.Még a betegség megelőzésére is jó.Kicsi teába cseppentsd bele amit egyszerre megiszik.
2/7 anonim válasza:
Én minden adok neki.
A teájába szoktam 10 cseppet rakni.
16 hónapos
3/7 anonim válasza:
Én is minden nap adom neki,reggel az első teába. Most ősz elején náthás lett, azóta kapja minden nap. Ezt túladagolni nem tudod, a felesleg a vizelettel együtt távozik, de testsúlykg-onkként 1 csepp ajánlott.
4/7 anonim válasza:
Én tavszzal is atam neki mikor a fogzást kezdtük,mert taknyos lett!Nyáron nem kapott,de ahogy jött a nyálkás idő,megva szél én minden nap adom,és persze megint fogzik! :(
5/7 anonim válasza:
Napi 10 cseppet kap minden nap a kislányom.Teába vagy tápszerbe rakom Neki.
6/7 anonim válasza:
Én csak akkor adtam/adok, ha beteg. Akkor napi 10 cseppet
7/7 anonim válasza:
Ugyanis, a sok c vitamin (huzamosabb ideig) a veséknek nem tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!