Cukorbetegseg csecsemokorban? Tobbi lent!
Nincs valakinek vércukormérője? Egy pillanat alatt meg lehet nézni. De a háziorvosnál biztosan van mérő.
Én a saját babámnak megnéztem, mert nekem volt mérőm és extra vékony tűm is hozzá. Meg sem érezte, amikor böktem vele..:)
Vidd el a gyerekorvoshoz, de legalább kérdezz rá nála, ne magad akard méregeti és eldönteni, mi lehet a baja egy pici babának, ez nem játék. Szopik a baba? Mennyit? Ha rendesen van tejed és szépen szopizik, akkor nem kíván mellé vizet feltétlenül, csak ha nagyon melege van.
Az egyes típusú cukorbetegség, ami egy csecsemőnél előfordulhat, egy autoimmun betegség, nem feltétlen öröklődő, max a hajlam rá, de kell egy külső körülmény, ami kiváltja és akkor egyszer csak "beüthet". Orvos lássa minél előbb, ha csak egy pici gyanúd is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!