Csak folyadékor iszik szinte egész nap enni nem akar, vkinek vmi ötlete, tapasztalata?
Nem gyarapodik nagyon. Ugye nincs mindig mérve a súlya de hízni nem hiszem h hízik. Mostanában volt pár nap h jobban evett de az is csak addig tartott sajnos. Sose volt egy jó étvagyú gyerek de ez már szerintem se és már az anyja szerint se normális. A kaját csak játéknak tekinti. Az innivaló meg kincs.
Éjjel még nem volt olyan h ne inna ,eg minimum egy üveg vmit. Próbalta azt is h nem ad neki de addig ordított, visított még meg nem kapta. Hihetetlen számomra. Az orvosnál biztos lesz ilyen gyorsteszt nagyon kívancsi vagyok erre. Azért is kérdeztem meg itt h hátha van vkinek tapasztalata ebben.
Amennyiben mindig így ivott éjjel is, és ez nem egy hirtelen változás, nagyon nem aggódnék. Leginkább rossz szokásnak vélem. A súlya egyébként jó, és ha nem régóta stagnál, akkor az sem feltétlenül gond. A fogyás lenne probléma.
Azért mindenképpen nézessetek egy cukrot.
Én cukorbeteg vagyok és szinte kizártnak tartom, hogy cukorbeteg lenne. Igaz, hogy egy tünet lehet a sok ivás, de mellette sokkal súlyosabb tünetek is jelentkeznének gyerekkorban. Nagyon rosszul érezné magát, amikor ingadozik a cukra, remegne, kiverné a víz, akár el is ájulna. Valószínűleg a súlya is jóval kevesebb lenne, mert inzulin nélkül nem épülnek be a tápanyagok. Az időskori cukorbetegség más, az évekig rejtve tud maradni, de a gyerekkori, ami szinte mindig 1-es típusú az nagyon hamar komoly tüneteket okoz. Persze nem árt egy vércukormérés.
Nem lehet, hogy a teától eltelítődik? Ha cukrozott teát iszik, akkor napi több literrel simán bevihet annyi kalóriát, amennyit enne és lehet, hogy amiatt nem éhes.
Eddig is ivott persze éjjelente de már legalább 2 üveggel megiszik, napközben is ivott mindig jócskán folyadékot de mostanság kezdett nagyon sokat inni. A teájában nincs egy cseppnyi cukor sem. Természetesen biztos vagyok benne étn is h amiatt nem eszik szinte csak alig mert a folyadék eltelíti.
Bízom benne h nincs cukorbetegségről szó de mint mi is akik nem értenek hozzá hortelen ez jutott eszünkbe.
Fogyni szerencsére nem fogyott. Annyi más van még h elég sápadtnak tűnik. De alapból ilyen fajta.
Messzebb lakunk egymástól így nem lájtom minden nap csak azt tudom én is amit mesél nekem.
Köszi a tippet mondom is majd neki ezt is.
De most h mondod előfordulhat az én lányom is az volt 3 hós korában derült ki vérvételnél. A lényeg az h mikor megszületett alacsony volt a trombocitaszám a vérében és ezért küldték kontroll vérvételre 3 hósan. Csakh értsétek miért volt akkor vérvételen.
Uncsitesók ugye apai ágon és ha a vashiány produkálhat ilyen tünetet akkor elképzelhető. Tényleg köszi a tippet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!