Horghurut (bronchitis) csecsemokorban. Van valakinek tapasztalata?
Koszi szepen, hogy irtatok!
Azota szerencsere tiszta lett a tudeje, nem kohog, nem szivjuk az orrat (lekopogom), most tok jol elkezdett hizni.Neha meg horog, de nagyon ritkan.
Elgondolkodtattal, kedves masodik. A heten kapta volna a 4 honapos oltast, de hiaba vol mar tiszta a tudeje, nem engedtem beadni, jovo hetre eltoltuk. Azert nem hagytam, mert a 2 honapos es 3 honapos oltas utan is majdnem egy hetre teljesen elment az etvagya, mindketszer lefogyott es alig gyoztuk elerni, hogy visszahizzon. A 3 honapostol be is lazasodott, alig par oraval az oltas utan es 3 napig hoemelkedese is volt (pedig allitolag a 3 honapostol ritkan szoktak). Mivel epphogy meggyogyult most es vegre elkezdte visszaszedni magat es hizni, ezert kertem a dokit, hogy halasszunk 10 napot az oltassal, nehogy megint visszatuhanjon.
Nem hallottam meg ilyen oltaskivezetesrol, bevallom homeopatiarajongo sem vagyok, de ennek tuti utananezek. A batyjanak soha semmi baja nem volt az oltasoktol, pedig mi tenyleg minden ajanlottra is otatunk, ezert is volt feltuno, hogy a kicsi ilyen erosen reagal rajuk.
A mozgasa neki eddig rendben.
Koszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!