Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Most komolyan hogy mondhat...

Most komolyan hogy mondhat ilyet egy orvos?

Figyelt kérdés
találtam 3 csipést a fiamon...Persze nem a mi dokink volt hanem a no aki jól le is cseszett- anyuka nem tudja h nincs rendelés ? (10percet késetem el) Mondom ne haragudjon most ért haza a párom van egy két eves lanyom ez nem akartam öt is hozni erre ilyet szol : ez nem kifogás ezt öt nem érdekli . Na jo ránézek most a gyerekre! Nagy kegyesen ! Azt mondta lehet baranyhimlos .
2015. febr. 16. 13:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Ha az én gyerekemnek lenne baja, nem várnék a páromra, hanem egyből bevágnám a kocsiba, és mennék vele.

Ha nem érnék oda rendelési időre, akkor vinném ügyeletre!

Nem hozzád fog igazodni a világ, mert van 2 gyereked!!!

2015. febr. 16. 16:11
 22/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha aggódtál a 3 pötty miatt,akkor időben a rendelőben kellett volna lenned! Más is viszi a kisebb gyereket is,ha nem tudja kire bizni! Később is lesz ilyen nem egyszer,hogy a férjed nem ér haza akkorra,amikorra kéne...Másnak még férje sincs,akire számithat,megoldja egyedül...ennyi.
2015. febr. 16. 16:11
 23/25 anonim ***** válasza:
97%
nyilván a férjed is nagyon felelősségteljes munkát végez, ha nem jöhet el, mert munkaideje van. Ja, hogy neki van munkaideje? Az orvosnak is van... utána meg megy házhoz ahhoz, akihez muszáj.
2015. febr. 16. 16:54
 24/25 anonim ***** válasza:
95%

A bunkóságot TE kezdted azzal, hogy MUNKAIDŐ UTÁN állítottál be az orvoshoz.

Nem tudom, te mit szólnál, ha mondjuk bolti eladó lennél, és 10 perccel zárás után menne valaki....

Az orvos is EMBER. Neki is van munkaideje, legyél már olyan kedves, hogy betartod.

A sürgős esetekre vagy ÜGYELET, oda kell vinni a gyereket. Az már csak ráadás, hogy 3 pötty nem sürgősségi eset, simán várhatott volna még egy napot.

2015. febr. 16. 17:00
 25/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem te írtad ki azt a kérdést is, hogy a bunkó orvos nem hívott vissza?

Nincs igazad. A rendelési idő UTÁN értél oda, nem is kellett volna ott lennie az orvosnak. Ha Ennyire aggaszt a pötty, vidd az ügyeletre. Én nem várom el sem a mi, sem a másik orvostól, hogy munkaidő után fogadjon és még jó képet is vágjon hozzá. Miért nem hívtad fel a "nőt", ahogy az orvost emlegeted?

2015. febr. 16. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!