Most komolyan hogy mondhat ilyet egy orvos?
11/25 A kérdező kommentje:
jah és csak annyit hogy az arcán is nemsokra rá pirosodni kezdett... hogy nem sürgős esett. engem az basz...fel hogy lehet egy gyerekorvos ilyen bunkó
Nem tudhatod, lehet őt is már otthon várta a beteg gyereke???
2015. febr. 16. 14:34
Kérdező! Akkor vidd ügyeletre!
Igaza volt az orvosnak! Nem volt rendelési idő!
2015. febr. 16. 14:59
Szóval téged "az basz fel", hogy az orvos bunkó volt...? Hm...
2015. febr. 16. 15:02
Ha az arca is pirosodott akkor nem valószínű hogy az a 3 pötty csípés lenne,mert a kérdésedben még azt írtad...
2015. febr. 16. 15:03
egyébként az a "no aki jól le is cseszett" az orvos volt? mert mondjuk ezt nem írtad :D és ha jól értem, nem a ti orvosotoknak járt le a munkaideje, hanem annak a nőnek (aki lehet csak védőnő volt?).
és ha van folyamatosan orvos, akkor miért nem egy rendelő orvoshoz vitted? gondolom őt lerohantad, hogy márpedig nézze meg a gyerekedet, pedig ezt nem így szokás... pláne olyan kifogással, hogy a párod most ért haza! neki meg lehet menne dolgozni a férje és várja a gyereke!
2015. febr. 16. 15:16
Egyszerűen nem értem h miért várják el az orvosoktól h éjjel nappal ugorjon, kedvesen ellásson. Nem hiszem el h ha neked lejár a munkaidőd akkor mosolyogva és kedvesen hajtod végre amit a főnököd ad még utasításba. Azt írod vannak ott folyamarosan akkor miért nem vártad meg h a következő orvos elkezdje a rendelést és mész hozzá. Szted neki nincs családja? Szted mindenkésőt el kéne h lásson? Ennyi erővel nem kéne rendelési idő... tudtad h késel ennyi erővel eleve mehettél volna rögtön ügyeletre... de hát tényleg jobb más embert feltartani, na utána meg itt szidni... és még az orvos a bunkó...
2015. febr. 16. 15:22
18/25 A kérdező kommentje:
érdekes ha a ti gyereketek lett volna szarba ti is néznétek mit rozi a moziban. tudjátok mit legyen igazatok. aki bunkó az bunkó
2015. febr. 16. 16:06
Képzeld el 3 gyerekem van és mindhárom influenzás.
Mivel nem értem oda a rendelésre a középsővel, ezért ügyeletre vittem. Ennyi.
Nálunk pl a rendelési idő vége előtt fél órával zárják az ajtót és csak azt látják el, aki addig megérkezik.
2015. febr. 16. 16:08
Kapcsolódó kérdések: