Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Most komolyan hogy mondhat...

Most komolyan hogy mondhat ilyet egy orvos?

Figyelt kérdés
találtam 3 csipést a fiamon...Persze nem a mi dokink volt hanem a no aki jól le is cseszett- anyuka nem tudja h nincs rendelés ? (10percet késetem el) Mondom ne haragudjon most ért haza a párom van egy két eves lanyom ez nem akartam öt is hozni erre ilyet szol : ez nem kifogás ezt öt nem érdekli . Na jo ránézek most a gyerekre! Nagy kegyesen ! Azt mondta lehet baranyhimlos .
2015. febr. 16. 13:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
jah és csak annyit hogy az arcán is nemsokra rá pirosodni kezdett... hogy nem sürgős esett. engem az basz...fel hogy lehet egy gyerekorvos ilyen bunkó
2015. febr. 16. 14:32
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudhatod, lehet őt is már otthon várta a beteg gyereke???
2015. febr. 16. 14:34
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező! Akkor vidd ügyeletre!

Igaza volt az orvosnak! Nem volt rendelési idő!

2015. febr. 16. 14:59
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Szóval téged "az basz fel", hogy az orvos bunkó volt...? Hm...
2015. febr. 16. 15:02
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
Ha az arca is pirosodott akkor nem valószínű hogy az a 3 pötty csípés lenne,mert a kérdésedben még azt írtad...
2015. febr. 16. 15:03
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

egyébként az a "no aki jól le is cseszett" az orvos volt? mert mondjuk ezt nem írtad :D és ha jól értem, nem a ti orvosotoknak járt le a munkaideje, hanem annak a nőnek (aki lehet csak védőnő volt?).

és ha van folyamatosan orvos, akkor miért nem egy rendelő orvoshoz vitted? gondolom őt lerohantad, hogy márpedig nézze meg a gyerekedet, pedig ezt nem így szokás... pláne olyan kifogással, hogy a párod most ért haza! neki meg lehet menne dolgozni a férje és várja a gyereke!

2015. febr. 16. 15:16
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűen nem értem h miért várják el az orvosoktól h éjjel nappal ugorjon, kedvesen ellásson. Nem hiszem el h ha neked lejár a munkaidőd akkor mosolyogva és kedvesen hajtod végre amit a főnököd ad még utasításba. Azt írod vannak ott folyamarosan akkor miért nem vártad meg h a következő orvos elkezdje a rendelést és mész hozzá. Szted neki nincs családja? Szted mindenkésőt el kéne h lásson? Ennyi erővel nem kéne rendelési idő... tudtad h késel ennyi erővel eleve mehettél volna rögtön ügyeletre... de hát tényleg jobb más embert feltartani, na utána meg itt szidni... és még az orvos a bunkó...
2015. febr. 16. 15:22
 18/25 A kérdező kommentje:
érdekes ha a ti gyereketek lett volna szarba ti is néznétek mit rozi a moziban. tudjátok mit legyen igazatok. aki bunkó az bunkó
2015. febr. 16. 15:41
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
itt egy bunkó van...
2015. febr. 16. 16:06
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

Képzeld el 3 gyerekem van és mindhárom influenzás.

Mivel nem értem oda a rendelésre a középsővel, ezért ügyeletre vittem. Ennyi.

Nálunk pl a rendelési idő vége előtt fél órával zárják az ajtót és csak azt látják el, aki addig megérkezik.

2015. febr. 16. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!